Maja se oglasila nakon Janjuševog ulaska u Zadrugu: Čovek koji se pokaje ne pravi stalno istu grešku

Maja je rekla da joj je jako ružno što se sve slomilo preko njenih leđa

  • 3
Marko Janjušević, Maja Marinković Maja Marinković, Janjuš/Foto: Marko Jovanović, TV Pink

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš u subotu ušao u Zadrugu 4 i negirao da je kriv za optužbe koje mu je bivša devojka Maja Marinković pripisala, oglasila se i ona.

Janjuš je pred ulazak u Zadrugu priznao da se kaje zbog svega i da ulazi u rijaliti kao slobodan čovek, da ispravi sve greške koje je pravio, što je podrazumevalo i Marinkovićevu.

Janjuš je rekao da nije kriv za modrice i posekotine na Majinom licu i telu i da to nije uradio, navodeći kako će se istina saznati kroz mesec dana njegovog boravka u rijalitiju.

- Ako sam ja njegova greška, onda je on jako često grešio javno. Dok je bio oženjen samo javno je tri puta napravio grešku, to mi je smešna prica, samo ja sam neko ko je to javno priznao. Pratila sam ulazak, zaparalo mi je uši to sto se moje modrice dovode u pitanje, jako je ružno dovoditi to u pitanje i govoriti da su modrice od operacije nosa, a modrice su po telu. Ja još nisam čula da su nekom od operacije nosa izašle modrice po telu, možda sam ja fenomen. Strašno - rekla je Maja za Informer.

- Takođe mi je jako ružno sto se sve slomilo preko mojih leđa, ispada sam sam ja nesto uništila, a on je to odavno uradio, samo sada pokušava da se pere iz cele price i lažno se kaje, a do pre samo 10 dana je bio sa mnom. Čovek koji se pokaje ne pravi svaki put istu grešku - dodala je.

Maja je rekla i da je finansirala Janjuša, ali i da ju je on ucenjivao, a da je zbog ljubomore čak i fizički nasrnuo na nju.

- Trpela sam sve to zato sto sam ga iskreno volela, a on je to koristio. Zato ga nisam ni prijavila, jer kada smo imali te burne svađe i sve što ide uz to, on bi se izvinjavao - otkrila je Maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6vrc

    11. oktobar 2020 | 14:01

    E Majo, bruko velika

  • Pa da

    11. oktobar 2020 | 14:28

    Karma je cudo .Ruzno si govorila i pljuvala jednu curu koja te nista nije dirala .Zbog toga si bila 5 mesto prosle godine!!!!!!

  • Istok

    11. oktobar 2020 | 17:26

    Mladež na sredini obraza po verovanju je znak da će starost provesti u siromaštvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA