Tomina majka odlučna: "Nikada neću oprostiti Nadeždi, preti mi da neću videti unuka..."

- Pola dana me je provocirala: "Vaš sin, vi ga branite" - rekla je Tomina majka

  • 5
Nadezda Biljic, Toma Panic Printskrin: Instagram/panic.jasna, TV Pink

Toma Panić javno je priznao da je zaljubljen u Paulu Hublin iako je kod kuće ostavio partnerku Nadeždu Biljić sa kojom ima sina Longa. Zadrugarova majka Jasna Panić istakla je da nikada nije rekla ružnu reč za Nadeždu koja joj sada pravi probleme.

- Toma je brižan, a pripisuju mu stalno priče da laže, da nikad nije voleo Nadeždu, ni dete. Ja sam bila prisutna, znam Tomu, kad su bili u Svilajncu, on je otkad su izašli iz bolnice sve vreme kupao Longa. Do zadnjeg dana ga je kupao, to zna i Nadežda, a i njena majka je to pričala - rekla je Tomina majka.

- Njena majka je hvalila Tomu, govorila da im Nadežda pravi svima probleme, da ih ona smiruje, da kaže Tomi da ode i da prošeta, sve sam to čula od njene majke - ispričala je Jasna za Pink.rs i dodala:

- Kad je meni Toma i hteo nešto da kaže, ja nisam želela da čujem, jer branim ženski svet, kažem mu: "Nemoj, Tomo, molim te, vidiš da je bolesna", nikad nijednu ružnu reč za Nadeždu njemu nisam rekla. Zato mi se ovako vraća. Nemam reči, stvarno sam iznenađena, ne znam čime sam ovo zaslužila.

Ona je otkrila i da je bila u poseti kod Nadežde i unuka Longa, ali da ju je Biljićeva provocirala zbog Tome.

- Moj bivši muž, unuka i ja smo bili da vidimo Longa, dve nedelje nakon što je Toma ušao u "Zadrugu". Bila sam tamo pola dana, bila sam jako provocirana, ćutala sam. Njena majka je vikala na Nadeždu: "Zašto diraš ženu?". To je bilo kad je Toma igrao košarku, ona je krenula da plače i da se trese: "Eno igra košarku, on je radostan, sa mnom je bio nesrećan". Pola dana me je provocirala: "Vaš sin, vi ga branite" - rekla je Jasna.

- Ne razumem, on je samo sedeo i pričao sa Milicom i Draganom, nisam videla ni da je prebacio ruku, ni da ih je grlio, ni da ih je ljubio, samo je sedeo i pričao, bio je ekstra. Stvarno je bio super. Ali onda su mu preneli da nema više ženu, onda je imao razgovor sa njom, ona mu je neke stvari rekla - rekla je Tomina majka.

- Bio je besan, a posle toga je presekao sam sa sobom. Video je koliko ružnih reči je izgovoreno, tad je sigurno presekao, a verovatno su i pre toga imali trzavice, ja to ne znam nisam živela sa njim, njena majka mi je to pričala, imam prepiske od njene majke. Sve imam u telefonu, mirna sam - ispričala je Jasna.

Tomina majka je je istakla da Nadeždi neće oprostiti to što joj je pretila da neće videti unuka.

- Ona preti da neću videti unuka, to je preteško, jer ja nisam nju ničim uvredila. Ja sam zgranuta, ja nisam krenula u rat sa njom, nemam potrebe za tim, ja sam nju uvek branila i bila sam za to da budu zajedno. Svakome na čast i na obraz. Ja neću njoj odgovoriti na uvredu. Dala je poruku novinarima kako mi se izvinila, izvini molim te, jednom mi se izvinila a posle toga, pa je udarac bio još jači - rekla je ona.

- Ovo ne bih oprostila, niti ću u životu. Mom sinu ću poželeti sreću i ako hoće da nastavi sa njom, nikad se ne bih mešala, ali ona samo što dalje od mene. Ona je meni rekla da sam zaljubljena u svog sina, dete koje sam rodila, evo sva se ježim... To je van pameti. Ne može da se iskaže rečima koliko je to mizerno i degutantno. Neka rade šta god hoće, sebe ću malo smiriti - zaključila je Jasna.

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. oktobar 2020 | 00:43

    Za to postoji sud...ne resavajte to preko novina... ne moze ona da odluci...ako sud odluci da ocu pripada dete tim i tim danima nema ona sta da trazi...jer u suprornom ako ne postuje odluke suda moze ostati bez deteta

  • Agent.

    28. oktobar 2020 | 08:06

    Long 🤣🤣🤣 Jadno dete šta mu uradise

  • Majka

    28. oktobar 2020 | 16:26

    Uvek su mi se gadile žene koje se muževima svete time što neće vidjati decu. Ona ne shvata da time povredjuje svoje dete najviše. Kao samohrana majka znam koliko dete boli nedostatak oca a ona misli isključivo na sebe. Bedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA