Maja javno ostavila verenika koji se borio za život: "Znam da ti je loše, ali nemam emocije"

- Ja sam počela da se družim sa Alenom, i emocija je bila jača nego prema Joci - rekla je Maja

  • 7
Maja Marković, Jovica Putniković Maja Marković i Jovica Putniković, Foto: Nikola Tomić

Maja Marković se obratila vereniku Jovici Putnikoviću, koji se u bolnici oporavlja od teške saobraćajne nereće, pa mu poručila da su završili jer nema emocije prema njemu, već prema Alenu Hadroviću sa kojim ga je prevarila.

Bora Santana je ispričao je da mu je njegov i Putnikovićev zajednički prijatelj rekao da je pre saobraćajne nesreće Jovica rekao da pati za Majom i da "pogine, boli ga uvo".

- Evo, ja sam dobio poruku od jednog našeg bivšeg zadrugara, koji je baš dobar sa njim: "Jesi li video šta je bilo sa Jocom? Vidi šta je sudbina, on je patio za njom, ne zna šta da radi, čuo se pola sata pre toga, eto vidiš šta mu se desilo. Rekao je: "Ja patim za njom i da poginem, boli me uvo" - ispričao je Santana.

Markovićevoj nimalo nije bilo svejedno kada je to čula, pričala je o njihovoj vezi, a onda ga javno ostavila i poručila mu da zna da mu je loše, ali da ipak nema emocije prema njemu.

- Joca i ja smo imali dobru vezu. Kad sam izašla iz braka, ja sam upoznala Jocu i moji roditelji nisu bili za to, ali sam ja bila ta koja je želela da nam da šansu. On jeste bio uz mene i uz moje dete, sve je brzo krenulo ali to je moja greška. Kada sam ušla ovde, i to što je on turirao motorom, sve mi je značilo - rekla je Maja.

- Ja sam počela da se družim sa Alenom, i emocija je bila jača nego prema Joci. Pokušali smo da se distanciramo, ali nismo uspeli. Meni je mnogo krivo i jako me boli, da sam napolju ja bih bila pored njega, ali ja nisam loša osoba i ovo je prvi put da mi se ovo desi - ispričala je Markovićeva.

- Izvini zbog svega što se desilo, znam da nije trebalo da se desi, desilo se, ovo je nešto jače. Izvinjavam ti se i oprosti, ako ne, prihvatam i to. Jednostavno ti i ja smo završili, to je to, ja emocija prema tebi nemam više, ali te volim kao čoveka. Znam da ti je loše, znam da ti je teško, i meni je, iako ovi ljudi govore da nije. Ja nisam takva da plačem i vrištim, teško mi je, ali desilo se šta se desilo. Meni se ovo desilo prvi put u životu - obratila se Maja Putnikoviću.

"Ma, sram te bilo", "Ko ovo može da uradi posle svega?", "Stidi se, devojko", neki su od komentara na Majin postupak.

Šta je Bora rekao, a zatim i Majino obraćanje Jovici pogledajte u videima u nastavku teksta:

Video: Kija se javila uživo u program pa raskrinkala Vuka Moba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    3. novembar 2020 | 15:25

    Pokajaces se, bice kasno, zivi bili pa videli.

  • U prolazu

    3. novembar 2020 | 22:51

    Maja se nakon 2 mjeseca zabavljanja sa Jocom vjerila, a zatim uplovila u novu vezu sa Alenom koji je bolji od Joce. Sta ce biti ako naidje bolji od Alena. Zna se. Djevojka proracunata do srzi. Bez emocija.

  • Toni

    4. novembar 2020 | 03:32

    I am material.....girl. bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA