Miljana se izlanula da ide na kiretažu! Evo kako je reagovala i šta je rekla Marija Kulić

Miljana je bila van sebe dok je pričala da ima probleme

  • 3
Marija Kulic, MIjana Kulic Miljana i Marija Kulić, Foto: Nikola Tomić

Nakon što se Miljana Kulić izlanula da ponovo ide na kiretažu, odnosno da je u drugom stanju, oglasila se njena majka Marija Kulić.

Naime, Miljana je pokušavala da spreči Maju Marinković da pobegne iz Zadruge, pa je, u nameri da pokaže koliko joj je teško, Maji rekla da "u ponedeljak ide na kiretažu", što znači da je u drugom stanju.

- Pomozite joj, svoje probleme ne mogu da rešim. Majooo, poginućeš, nemoj to da radiš! Dođi ovamo, dođi ovamo! Je l' treba da ti kažem da u ponedeljak idem na kiretažu, opet?! Je l' shvataš šta je meni?! - vikala je potresena Miljana.

Marija je ispratila šta je njena ćerka rekla Maji, pa je objasnila o čemu se radi.

- Videla sam snimak na kom Miljana govori da će imati kiretažu, ali gledaoci su imali prilike da vide da su Miljanini testovi na trudnoću negativni. To što je rekla, rekla je kako bi sprečila Maju da pobegne - rekla je Marija.

- Samo je htela da ispadne da ima mnogo veći problem od Majinog, pa se nije odlučila da napusti rijaliti. Ta priča da je trudna je čista budalaština - isprčila je Miljanina majka za Alo.

Video: Miljana se izlanula da je opet trudna: U ponedeljak ponovo idem na kiretažu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roma

    29. novembar 2020 | 21:46

    Videćemo u ponedeljak ko kaže, ti ili ona ?

  • Sifra

    29. novembar 2020 | 23:28

    LUDNICA!!

  • Ja

    30. novembar 2020 | 13:30

    Ajahahaa kao da ne znamo da vas dve mislite da je kiretaza kontraceptivno sredstvo, to je za vas normalno. Užas jedan, treći put za godinu dana ide na kiretazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA