Nadežda napustila Zadrugu, a onda otvorila dušu: "Nisam imala plan da se pomirim sa Tomom"

- Bitno mi je da sam dokazala da, kad se žena pojavi, sve mogu da idu kući - navela je pevačica

  • 4

Nadežda Biljić završila je svoje učešće u Zadruzi. Ona se pozdravila sa zadrugarima, a ispratio ju je Toma Panić.

- Ljubi mi sina, nemoj da plačeš, slušaj roditelje, i nemoj da se svađaš sa svojima - rekao je Toma, koji je na kraju poljubio Nadeždu.

Biljićeva je posle došla u studio i otvorila dušu.

- Nisam imala plan da se pomirim sa Tomom. Bitno mi je da sam dokazala da, kad se žena pojavi, sve mogu da idu kući. Miću stvarno volim, ali je ove sezone potpuno drugačiji. On je neko ko se zalaže za brak, a proziva me za Paulu. Dokazali smo da se negde volimo i da ne možemo jedno bez drugog. Teško mi je što sam ga ostavila, jer sam navikla na njegovu blizinu. Obećali smo da ćemo biti dobri, da spustimo loptu i da budemo sve okej, ja ću ispuniti svoje obećanje. Ja mu jesam ispričala sve što se dešavalo napolju, ali on još nema predstavu, sa njegovim ocem ću pričati, a on neka rešava sa svojom majkom, kada izađe. Ja sam napadnuta da bi se opravdala njegova preljuba - navela je ona.

- Ispala sam najgora, jer sam oprostila ono što 90 posto žena napolju oprašta. Ja u afektu kažem sve i svašta, ne valja mi to, kao i on, ali toga nema više, ružne su sve te svađe. Ispalo je smešno i kontradiktorno ono što sam ja bila van i unutra. Čim sam ga videla, odmah me je ovde preseklo. Mi smo iz različitih porodica i drugačije smo odrastali, naučen je da bude surov. Svako zaslužuje drugu šansu, najlakše je sve pustiti - rekla je Nadežda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    10. januar 2021 | 10:01

    Daleko od očiju...daleko od srca...

  • Ju ju

    10. januar 2021 | 09:03

    Sta reci....

  • Sloboda

    11. januar 2021 | 17:08

    Jao Nadežda! Čovek ne zna ni šta bi rekao od tuge jer svima je već jasno da od ove devojke nikad ništa pošto nema ni karaktera ni pameti. Žali Bože talenta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA