Mali Željko napao dete u vrtiću, Marija Kulić očajna: "Plašim se da će biti nasilnik..."

Kulićeva je otkrila Ermini Pašović i Marku Đedoviću da je besna na ćerku Miljanu, zbog toga što joj je krala pare iz njenog budžeta

  • 8
Marija Kulić Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Marija Kulić ispričala je ćaskajući sa zadrugarkama u pušionici u Beloj kući kakav problem je njen unuk Željko Kulić imao u vrtiću.

Ona je otkrila da je Željku neko dete uzelo igračku, a da ga je potom njen unuk uhvatio za vrat. Ona se požalila rijaliti cimerkama da je zabrinuta i da se pita šta treba učiniti kada dete tako malo pokaže nasilničko ponašanje.

Marija je ispričala da Željko ima dve igračke, koje svaki put nosi sa sobom dok se voze u vrtiću, i da mu je jednu od te dve igračke oteo drugar, pa je došlo do koškanja između njih dvojice, te je Željko bio agresivan.

"Plašim se da će biti nasilnik", rekla je.

Osim toga, Kulićeva je otkrila Ermini Pašović i Marku Đedoviću da je besna na ćerku Miljanu, zbog toga što joj je krala pare iz njenog budžeta.

- Ušla je na prstima i ukrala mi. Rekla sam joj da od sad imamo odvojene budžete, i ovde i napolju. Pa nek se ona kocka slobodno - rekla je Marija.

Video: Jeziv snimak iz Zadruge: Marija Kulić zapomaže iz sveg glasa dok Miljanu onesvešćenu iznose

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA