Tomović o diskvalifikaciji: "Ja sam tako rođen, buntovnik sam"

- Do mene su dolazile netačne informacije, a ja nisam mogao da se borim sam sa sobom - priznao je Vladimir

  • 23
Vladimir Tomović Vladimir Tomović, Foto: ATA images

Diskvalifikovani zadrugar Vladimir Tomović uključio se putem lajva na Instagramu, ali na profilu svog brata Vladana.

Naime, on je tom prilikom je priznao da je trenutno u Vrnjačkoj banji i da njegov profil još uvek nije aktivan.

Njegovo ukljčenje pratilo je  10.000 ljudi, a među prvima se javio i Paulin otac, kako je Tomović pročitao u komentarima.

- Samo da znaš da te gleda Paulin otac - napisao je neko od fanova, a Tomović je rekao: "Ako, neka gleda! Gleda i 10.000 ljudi". On ga je pozdravio i rekao da mu je jedino zbog Paule i Filipa Cara žao što je napustio rijaliti.

- Boravak je bio prijatan. To sam bio ja, savest mi je čista. Najbolja verzija mene je prikazana. Nemam zbog čega da se kajem. Nisam se štedeo. Paula i Filip Car su pokazali da su pravi prijatelji, njihove suze su sve rekle i Monika je ispala dobar čovek. Zbog njih mi je jedino žao što više nisam tamo - rekao je Vladimir.

- Kada je diskvalifikacija u pitanju, ona je bila opravdana! Šta god vi mislili, ne želim nikoga da perem, nisebe ni Pink, ali stvari se ne rešavaju buntom i štrajkom. Ja sam tako rođen, ja sam buntovnik, ali se tako ne rešavaju stvari. Neka ovo meni bude za nauk, a svima se izvinjavam koje sam pominjao, a nisam trebao, misleći na organizaciju Zadruge 4, od vlasnika, pa preko ostalih. Ja sam neko ko bi verovatno to opet ponovio, ali u 21. veku štrajkovati glađu na televiziji, to je bila moja nemoć - rekao je Tomović i dodao: 

- Do mene su dolazile netačne informacije, a ja nisam mogao da se borim sam sa sobom, izgubio sam se u vrtlogu! Pogrešio sam! Izvinjavam se svima ako sam nekome naneo štetu. Bog će da nagradi, jer ću se ja truditi da činim dobra dela, a Bog sve nagradi", objasnio je Tomović.

- Samo da znate da sam ja svaki svoj dinar krvavo zaradio, dao sam srce za svaki dinar. Ja sam odužio dug, odradio sam to ljudski, pošteno - kaže Tomović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neno

    4. april 2021 | 19:18

    Deco draga ne znate vi šta je patriota! Prošao sam rat, stradao i mislim da imam prava reći šta je pravi patriota. Moj sin, vrsni matematičar ima ponuda za inostranstvo koliko hoćeš, a bira svoju otadžbinu da tu pravi uspeh. A ima ih još šta su kao on: medicinara, sportista, pametne dece. Lenčarenje, pametovanje i tuča po rijalitijima gde se ne radi ništa dobro za svoj narod nego podržava kvarenje omladine... to nisu patriote, to su paraziti :(

  • Svetlana

    3. april 2021 | 13:28

    Jedini koji je držao pažnju.Imao šta da kaže.Ostali...............

  • Miloš

    3. april 2021 | 11:08

    Konačno priznao da mu nema pomoći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA