Sukobili se Kristijan i Mišel nakon tužbe: Došla mi je policija! U kriminalu idem do kraja

- Idem u tužilaštvo zbog ugrožavanja bezbednosti! - rekao je Golubović

  • 8
Mišel Gvozdevović ,Kristijan Golubović Mišel Gvozdevović, Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/Zdaruga Official

Kristijan Golubović i Mišel Gvozdenović sukobili su se zbog tužbe koju je Golubović dobio od Mišelove porodice, a zbog toga je u Zadrugu dolazila policija.

Naime, zadrugari su birali po tri osobe koje su ih najviše razočarale, a tom prilikom Golubović je pomenuo Mišela i rekao da zbog njega u julu ide u tužilaštvo zbog ugrožavanja njegove bezbednosti.

- Treća osoba i najgora je Mišel, ja sam ga zaistao gledao kao prijatelja, i to je osoba kojoj ništa nisam tražio, a on je meni tražio puno toga i dao sam mu mnogo toga. Prijavili ste me, došla je policija juče ovde, potpisao sam prijavu, zbog koje prvog jula idem u tužilaštvo, zbog ugrožavanje bezbednosti! - rekao je Golubović.

- Zamislite te kukavice, koje tužakaju, to su najmizerniji ljudi, u kriminalu sam naučio da ako se k*rčiš, da ideš do kraja - dodao je Kristijan.

- Ja ću navesti Kristijana Golubovića i generalno ljude koji su mi bili najbliži. Od prvog dana sam Čorbu, Kristijana i Draganu gledao kao svoje. Mislim da smo dosta vremena proveli zajedno, proveli vreme u pabu. Ne znam koji je razlog bio da dođe do takve situacije, pljuvanje mene u facu, psovanje moje porodice, do rečenice da nigde neću pevati kada izađem - rekao je Gvozdnović.

- Čorba me je isto razočarao. Nije mi se svidelo, mislim da nije lično mislio, kada ga je pitao Kristijan za stolom da li ja smrdim, ti si rekao da smrdim, ali mislim da si to uradio da bi podržao Kristijana - dodao je Mišel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. jun 2021 | 22:28

    Hoće li država napokon da stane na kraj pretnjama koje ovaj krimos i pećinski stalno upražnjava na slabijima od sebe a ova devojka što mu služi kao gumena lutka treba da se sakrije u neku rupu ......jadni njeni roditelji.........

  • Zis

    12. jun 2021 | 21:00

    Ja ne znam da li Mišel ima Holandsko državljanstvo ,ako ima Kristijan može debelo da nadrlja.

  • Krlja

    12. jun 2021 | 22:34

    Ma Kristijan samo prica i laze...mozda je nekad i bio kvanzi mangup sada je dno dna....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA