"Imala sam unutrašnje krvarenje": Kristina Spalević otkrila zbog čega je morala hitno na operaciju

- Operacija je bila znatno komplikovanija jer sam imala unutrašnje krvarenje kao posledicu gubitka ove trudnoće - rekla je Kristina

  • 1
Kristina Spalević Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Bivša zadrugarka Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su izgubili bebu, a ona je samo nekoliko dana kasnije završila ponovo u bolnici zbog gangrene slepog creva.

Naime, Kristini se pogoršalo zdravstveno stanje, a sada je na Instagramu otkrila svojim pratiocima da je operacija bila vrlo komplikovana.

- Operisala sam slepo crevo. Imala sam gangrenu istog. Međutim, operacija je bila znatno komplikovanija jer sam imala unutrašnje krvarenje kao posledicu gubitka ove trudnoće - istakla je ona.

- Ona je imala tešku upalu slepog creva, koju je uhvatila gangrena. Jako trovanje i jaka komplikacija. Mi smo mislili samo da smo izgubili bebe, a kada smo otišli tamo videli su da je crevo skroz izvrnuto. Sve je ukazivalo da je još neki organ nastradao - pričao je Kristijan.

- Kad već nije mogla da ustane na noge, ja sam shvatio da to nešto nije u redu. Ja sam mislio da u najmanju ruku hoće da mi umre ovde. Rekli su da je teška komplikacija sa debelim crevom. Dok je ne otvore ne mogu da vrše neke detaljnije prognoze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen milunic paris

    22. februar 2022 | 17:18

    O komentara eto koliko smo bitni ajde da kazemo nesto da imas 1 komentar . Brz oporavak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA