"Miljana je imala obilno krvarenje, mnogo trombova...": Marija Kulić zabrinuta za zdravlje svoje ćerke

Nakon što je uradila operaciju smanjenja želuca u Turskoj, Miljana se vratila u Srbiju i tada se njeno zdravstveno stanje pogoršalo

  • 14
Miljana i Marija Kulić Foto: ATA Images

Marija Kulić je zabrinuta jer se zdravstveno stanje njene ćerke Miljane Kulić iskomplikovalo i hitno je operisana u Kliničkom centru Niš.

Nakon što je uradila operaciju smanjenja želuca u Turskoj, Miljana se vratila u Srbiju i tada se njeno zdravstveno stanje pogoršalo.

Ona je hitno operisana u Kliničkom centru u Nišu i lekari se i dalje bore za njen život. Učesnici "Zadruge" je zbog komplikacija izvađena slezina.

- Samo da mi dete bude dobro pa ćemo lako pričati o tome. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova. Bila je gotovo pred sepsom, nadam se samo da će sve biti u redu - rekla je Miljanina majka Marija za Informer.

Podsetimo, Marija Kulić juče je objavila da je Miljana primljena u bolnicu i da se ne oseća dobro. Najpre je  osećala je malaksalost, kasnije joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo i usledila je lavovska borba lekara da pomognu Kulićevoj. Miljana je pre desetak dana bila u Turskoj gde se na jednoj privatnoj klinici podvrgla smanjenju želuca zbog regulisanja kilaže.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    31. jul 2022 | 15:28

    Ova nemajka nek' se ne oglasava vise.

  • Ух

    31. jul 2022 | 15:10

    Каква си ти мајка,гураш дете у један па други ријалити,због твоје похлепе за новцем је завршила такмо где је сад. Да је паметна,ако икад изађе жива из болнице,да оде од вас да вам се никад и не јави. Шта сте урадили од њеног живота и здравља.

  • Mujo

    31. jul 2022 | 17:42

    Treba psihijatar prvo pa onda hirurgija , bez njega nema joj pomoci. Moze i mrsava da gadja stiklom soljom itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA