Fudbal i serije važniji od seksa

Nedavno istraživanje pokazalo je da mnogi parovi stavljaju televizijski program ispred partnera. Naime, oni bi radije proveli noć u odvojenim sobama, samo da ne propuste svoj omiljeni televizijski sadržaj

  • 0

Televizija je ljudima bitnija od ljubavi i seksa. Nedavno istraživanje, koje je rađeno u saradnji sa parovima, pokazalo je da muškarci i žene podjednako stavljaju televizijski program ispred partnera. Naime, čak četvrtina parova koji žive zajedno u toku nedelje provedu tri dana u odvojenim sobama, kako ne bi propustili svoj omiljeni televizijski sadržaj. 

Studiju je radio portal Recombu.com, u saradnji sa preko 1.400 parova koji su odgovarali na pitanje "Da li gledate televiziju sa svojim partnerom?". Rezultati su pokazali da je 52 odsto parova dalo potvrdan odgovor, dok je čak 21 procenat parova odgovorio sa "ne".

Ovakvi rezultati pokazuju da većina parova ne voli da gleda iste televizijske sadržaje zbog čega dolazi do razilaženja, a čak samo 15 odsto njih uživa u zajedničkom gledanju televizije sve vreme.

Neslaganje po pitanju televizijskog programa često dovodi do svađa i nesuglasica pa čak 24 odsto parova nastavlja da prati TV program u različitim sobama.

Oko 20 odsto je priznalo da je spremno na kompromis i kako bi prihvatili da snime emisiju i da je odgledaju kasnije.

Najveći problem parovima predstavljaju serije i fudbalske utakmice, a kada dođe do prepirke zbog drugih sadržaja, muškarci su ti koji uglavnom izvuku deblji kraj jer se čak 61 procenat žena izbori da gleda sadržaj koji u tom trenutku žele.

( Tamara Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA