≫ 

Ceca: Zašto Veljko još uvek nije otišao u vojsku, kada će se skinuti u bikini, i šta misli o razvodima na estradi (VIDEO)

Folk zvezda sa širokim osmehom pričala je o svim aktuelnim temam. Ipak, jedna stvar i nju je rastužila

  • 4

Sa Cecom Ražnatović sreli smo se na aerodromu Nikola Tesla, odakle smo je ispratili na koncert koji je u nedelju veče održala u najvećoj diskoteci u Crnoj Gori.

Foto: Stefan Gvozdić

Prvo što nam je rekla kada smo počeli razgovor bilo je da jedva preživljava ogromne vrućine koje su bile nepodnošljive prethodnih dana.

- Ovo je pakao. Stvarno jako teško podnosim vrućine, kao i svi ostali ljudi. Imam jedino potrebu da zamračim sobu, da ležim, pustim klimu, da što više tečnosti unosim u sebe. Ništa više me ne zanima. Toliko me usporava ovo vreme da nemam reči - požalila se Ceca.

Saša Vidić otkrio da je spavao sa Cecom u krevetu, pa šokirao JEDNIM detaljem!

Nezaobilazno pitanje na početku odnosilo se na Sašu Vidića, i njegov nedavni komentar da je spavao sa Cecom u krevetu, 10 puta, i da je to bilo nepodnošljivo jer ona spava u uslovima koji mu nikako ne prijaju.

- Čula sam, da. Spava sa mnom na minus 40, ja ga zlostavljam i tako... A najviše voli da spava sa mnom! (smeh) K'o i svako muško, samo gunđa. (smeh) Mi smo te jedne godine spavali zajedno i pokušavali jedno sedam dana da odgledamo film "Seks i grad", a pošto smo oboje kao baba i deda, zaspimo posle 10 minuta smejali smo da nikako ne možemo da odgledamo jedan film! - sa širokim osmehom otkrila je folk zvezda.

Foto: Stefan Gvozdić

Na konstataciju da hiljade fanova ne mogu da dočekaju da je vide u bikiniju, Ceca kao da je imala spreman odgovor!

- Ne mogu ni ja da dočekam da odem na plažu! (smeh) Ako se budem dočepala mora, možda se i desi. Kažem, ja nisam neko ko svoj svakodnevni život slika i predstavlja javnosti. To za mene nije nikakvo zadovoljstvo. Pokušavam da svoju privatnost što više sačuvam za sebe.

S obzirom na to da je svojevremeno bila zaštitno lice jednog brenda kupaćih kostima, Ceca kaže da ne bi imala problem sa tim da ponovo prihvati takvu ponudu.

- Zašto da ne? Ja sam reklamirala mnogo brendova tokom moje karijere, i uvek je bilo sjajno propraćeno. Mada, taj primat preuzima moja ćerka (smeh)

LUDILO NA VRHU BUDVE! Ceca napravila haos na koncertu, a ono što je obukla SVE je iznenadilo! (FOTO) (VIDEO)

Kako je poznato, njen sin Veljko u junu je trebalo da ode u vojsku. Ceca nam je iskreno rekla zašto do toga ipak nije došlo.

- Prolongirali smo pošto još uvek nije završio fakultet. On je hteo ovog juna, da napravi pauzu, a ja se plašim ako se napravi ta pauza onda se mnogo teže vraća. Ništa neće propustiti, ima 20 godina, neka završi fakultet, i neka ide više u tu vojsku. Na glavu mi se popeo! (smeh)

Foto: Stefan Gvozdić

I konačno, još jedno nezaobilazno pitanje odnosilo se na sve više razvoda na estradi. Čim smo to pomenuli, Ceca je imala simpatičnu upadicu:

- Zato se ja i ne udajem! (smeh) Šalim se... Da vam kažem nešto... Jako je nezahvalno komentarisati tuđe živote, mešati se u to... Nikada se nisam mešala u tuđu privatnost, čak i kada su bili meni jako bliski prijatelji. To su stvari koje se tiču samo to tvoje ljudi. Oni najbolje znaju šta je za njih dobro, a šta nije. Što se tiče mog mišljenja, razvod ili brak po svaku cenu - ovo je 21 vek, pogotovo ako su deca tu, mislim da je bolje ako se ljudi ne slažu da ostanu u prijateljskim odnosima - rekla je Ceca za Telegraf.

PAPARACO! Kratka kosa i preuske pantalone! Ceca u preseksi izdanju otputovala za Crnu Goru! (FOTO)

Potom, i ona se osvrnula na tragedije koje su u poslednjih 15 dana potresle i Srbiju i region, tačnije na dva ubistva ispred Centra za socijalni rad.

- Bolje razvod, nego loš brak. Vidite šta se svakodnevno dešava, čega smo bili svedoci u poslednjih mesec dana, kada smo bili svedoci dve tragedije koje su potresle region... Na to ne može niko ostati ravnodušan.

Poslušajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA