MILI ME JE TUKAO I SILOVAO DANIMA: Potresna ispovest Mirele Lapanović (FOTO)

- Zaključavao me je i sakrivao ključ. Obrisao mi je kontakte i sakrio telefon - rekla je bivša takmičarka "Parova"

  • 10

Mirela Lapanović tvrdi da ju je njen emotivni partner iz "Parova" Milutin Radosavljević Mili pretukao. Slovenka je u potresnoj ispovesti navodi da ju je Mili maltretirao i da je uplašena za svoj život.

Pretučena Mirela objavila sliku nakon batina, pogledajte masnice i podlive koje ima po licu! (FOTO)

- Sve je bilo kao u hororu. Devojke iz frizerskog salona su mi jedva fenirale kosu od bolova. On je bio tu sa mnom, svuda! Pratio me je i do ženskog toaleta po restoranima... Ne možete da zamislite koliko sam bila uplašena. Jednostavno, shvatila sam da bi me ubio. On je psihopata. Tukao me je i silovao danima. Oduzeo mi je dokumenta. Zaključavao me je i sakrivao ključ. Obrisao mi je kontakte i sakrio telefon... Za moju bezbednost najbolje je da ne dolazim u Srbiju. Uplašena sam za svoj život - rekla je Mirela za dnevni list "Alo!".

Foto: Facebook

Da podsetimo, Mirela je napustila Srbiju i vratila se u Sloveniju.

S druge strane, Milutin Radosavljević Mili negirao je ove optužbe, a u emisiji "Upoznajte Parove" kaže da ove tvrdnje nemaju veze sa istinom.

- Ja nikoga nisam ni zatvorio ni prebio, one modrice na njenom licu su našminkane i nema trunke istine o tome. U svakom slučaju da je sve to istina ja bih danas bio u zatvoru a ne ovde - rekao je Mili.

Njegovo izlaganje u emisiji pratila je i Mirela koja je negodovala na Fejsbuku.

Printskrin: Facebook/mirela.lapanovic

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA