ŠEST GODINA BEZ LUISA: Bio je veliki čovek, otac, prijatelj... Održan pomen slavnom pevaču (VIDEO)

Na groblju u Borči danas je održan pomen Ljubiši Stojanoviću Luisu

  • 3

Na današnji dan pre šest godina, u saobraćajnoj nesreći kod Feketića poginuo je Ljubiša Stojanović Luis, a u prisustvu najuže porodice, danas je održan pomen na groblju u Borči.

Marko Louis predstavio svoj novi album "Beskraj"! (FOTO)

Pevačeva supruga Silvana Stojanović kaže je Luis bio prepun energije, i da je bio divan otac i prihjatelj.

- Šest godina posle to predstavlja jedno sećanje na velikog čoveka, oca prijatelja, domaćina... Nekako sve te teške emocije u nekom momentu odu, i zamene neke lepe slike i sećanja. Ne kažem da nema ponekad neke tuge, pogotovo kada čujem neku pesmu, sve to zavisi od trenutnog emotivnog stanja. Generalno, on je bio čovek koji je bio suvi koncentrat energije, pun života. Tako da sada, sa ove vremenske distance, se super osećasmo, koliko god to možda zvučalo bezveze. Posle šest godina, deca rastu, zdravi su, srećni - izjavila je Silvana za Telegraf i dodala da joj ne smeta što se niko od Luisovih kolega nije pojavio na pomenu.

Foto: Telegraf

- Ja to uopšte ne doživljam tako i ja sam i prošli put kada sam pričala molila da ne pravimo sad nikavu priču oko toga. To je za mene potpuno zanemarljiva stvar - rekla je Silvana Stojanović.

Pogledajte šta je sve Silvana Stojanović ispričala o Luisu, njihovoj deci, i životu bez njega:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA