BRUTALNIJE NE MOŽE! Topalkova ćerka leži na gliseru, grudi joj "seče" uže, a ruka joj skliznula na NEZGODNO MESTO! (FOTO)

Helena Topalović u ovim vrelim danima sa fanovima deli još vrelije poze

  • 10
Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović je definitivno rešila da sve više provocira golišavim fotografijama sa letovanja, i to u vrelim pozama.

Topalkova ćerka jedva "sakrila" grudi i pokazala seksi guzu na gliseru, a jednim detaljem DOLE posebno je iznenadila! (FOTO)

Foto: instagram/helena_topalovic

Nakon što je pokazala atribute na jahti na Crnogorskom primorju, ćerka Milana Topalovića Topalka objavila je nešto još eksplicitnije, posle čega je bilo teško doći do daha.

I sada je u pitanju jahta na čiji je pramac legla u seksi bikiniju koji je njene grudi stavio u prvi plan, a da stvar bude još vrelija, preko sebe je stavila uže, čiji je završetak zajedno sa njenom rukom dospeo na nezgodno mesto...

Foto: Instagram/helena_topalovic

- Brutalna slika - jedan je od brojnih komentara u kojima je Helena dobila komplimente za seksi izgled, a mnogi se pitaju šta će joj tata reći posle ovakve fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA