≫ 

SPREMNA DA OTKRIJE SVE NJEGOVE TAJNE! Biće rusvaja, bivša žena slavnog pevača ulazi u "Zadrugu"!

- Isprva nije želela da se eksponira na taj način, ali dobila je uslove koje nije mogla da odbije - tvrdi izvor blizak produkciji

  • 9
farma 7, siluete Foto: TV Pink

Pevaču Aci Lukasu sigurno neće biti prijatno kada čuje da njegova bivša supruga Sonja Vuksanović, kako se priča, ulazi u rijaliti "Zadruga".

Muž Lukasove bivše devojke poručio pevaču da se neće dobro provesti u Crnoj Gori, a Aca mu još žešće odgovorio!

Rijaliti bi trebalo da počne 6. septembra, a Sonja se sa Milicom Mitrović, suprugom Željka Mitrovića, vlasnika "Pinka", već navodno dogovorila o svom učešću.

Foto: Instagram/sonjavu

- Isprva Sonja nije želela da se eksponira na taj način zbog burnog rastanka od Ace, ali dobila je uslove koje nije mogla da odbije. Pregovori su bili dugi i naporni, ali se sve završilo na obostrano zadovoljstvo. Njenom pristanku doprinelo je to što ju je podržala njena ćerka Sofija - otkriva dobro upućeni izvor.

Foto: Telegraf

Ono što je sigurno, Sonja će otkriti mnoge tajne Ace Luksa, ali i svog prvog supruga Željka Šašića. A da ne pominjemu njenu navodnu aferu sa Markom Jarićem, ili Acinu vezu sa Branislavom Pašajlijom...

(Telegraf.rs/izvor: Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA