Njega nikada niste videli: Ovo je drugi sin Ace Lukasa, koji je godinama živeo u Nemačkoj! (FOTO)

Folk pevač ima četvoro dece, a sina Andreja nikada nije pokazao u javnosti

  • 5

Aca Lukas iza sebe ima dva braka, a po svemu sudeći i treći će uskoro biti prošlost. Iz istih, Lukas ima četvoro dece, i dok najmlađu Viktoriju svi znate, ostalo troje ne eksponira se u javnosti.

EKSKLUZIVNO: Aca Lukas otkrio pravi razlog zbog kojeg je završio u bolnici, a ima veze sa polnim organom!

Ipak, Lukasovog sina Lazara i ćerku Miljanu, koji su zaposleni u "Grandu", mogli ste da vidite, ali sina Andreja ne. Aca je Andreja dobio sa Natašom Čobanović, koja je sa sinom godinama živela u Nemačkoj.

Foto: Telegraf

Svojevremeno, Nataša je držala butiku u Beogradu, tik do onog koji je držala Sonja Vuksanović, sa kojom se Nataša i družila. Sonja je tada bila u braku sa Željkom Šašićem.

Na fotografiji ispod pogledajte kako izgleda Andrej (skroz levo), dok je skroz desno Lukasov sin Lazar, dok Natašu Čobanović možete videti OVDE.

Inače, Acina velika rana jeste to što nije bio preterano blizak sa svojom decom, niti prisutan u njihovim životima. Međutim, danas je sve drugačije.

- Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vreme odrastanja kod prvo troje dece, sada gledam da nadomestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dete odraste uz mene - ispričao je Lukas svojevremeno.

- Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece - priznao je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalia

    26. avgust 2017 | 12:44

    Dobro je da si makar iskren i priznajes da imas decu

  • BG

    26. avgust 2017 | 11:33

    Bas sam ga se pozeleo,kao kud sam bio bez njega!!iz svega ovoga se vidi da je Aca majstor sa pravljenje dece ali kao roditelj je nula i to velika ,ni jedno dete nije odnegovao a sad kad su porasli pravi se dobar tata,sramota i bruka !!!

  • Tadija

    26. avgust 2017 | 11:32

    Sebično! 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA