To je bio trenutak kada sam otišla od njega... Branka konačno otkrila pravi razlog iz kog je ostavila Mladena!

- Mladen je osoba koja se i te kako promenio i dokaz da čovek kada se zaljubi može da postane i dobar i veran - rekla je između sotalog Branka

  • 20

Nakon višemesečne ljubavi Branka Okuka ostavila je Mladena Vuletića, što je i objavila 15. avgusta.

Patim, ona je najbolja žena koju sam imao: Mladen neutešan posle raskida sa Brankom

Međutim, iako je rekla da neće pričati o detaljima raskida, Branka je ipak objasnila zbog čega je došlo do istog, ali za razliku od drugih u njenim rečima nije bilo onih uvredljivih.

Foto: Facebook/branka.okuka

Mladen je osoba koja se i te kako promenio i dokaz da čovek kada se zaljubi može da postane i dobar i veran. Desila mi se ljubav sa njim i ni zbog čega se ne kajem. Moj otac je bio u pravu kada mi je rekao da razmislim kako će nam biti u spoljnom svetu. Mladen prema meni nije ni jednu grešku napravio, pružao mi je svu pažnju sveta - počela je Branka.

Okuka je pomenula i priče da ju je Mladen navodno tukao i mlatretirao.

- Velika je laž da me je prevario i da je bio nasilan. Sve to nije istina. Mi smo bili 24 sata zajedno i nije bilo govora o prevari. Ono što je Marko Perović rekao je istina. Ja sam imala veliki incident sa Mladenovim drugom i onda sam presekla. Veoma sam impulsivna, ne mogu da prećutim ni da izbrojim do 10 i to se sve tako završilo. Izvređala sam njegovog druga zbog brze vožnje, neću da detaljišem. Bila sam jako drska tu, u njegovom društvu, složila sam facu od brze vožnje, jer to ne volim. Prelomila sam i rekla "šta sve ovo meni treba", to je bio trenutak kada sam otišla od njega. Pozdravljam njegove roditelje koji su me gledali kao ćerku, ali nema šanse da se pomirimo - rekla je Okuka.

Foto: Facebook/mladendjoma.vuletic

(Telegraf.rs/Happy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA