≫ 

ZBOG NJEGA ĆE SVI POBEĆI PREKO OGRADE! Kralj svađa i pobednik "Farme" ulazi u "Zadrugu", i već je spremio taktiku za pobedu (VIDEO)

Iskusni rijaliti igrač je imao posebne uslove za ulazak, i produkcija mu je ispunila sve želje

  • 12
Farma, farma 7, Farma 2016 Foto: TV Pink

Kao i pred svaki rijaliti, među prvim imenima koje se pominju nalazi se Miloš Bojanić, pobednik "Farme" i prekaljeni igrač. Kako se priča, pevača ćemo najverovatnije gledati i u rijalitiju  "Zadruga".

Za ovu SEKS-BOMBU se priča da će ući u "Zadrugu", a kada je vidite u bikiniju, pašćete na zadnjicu! (FOTO)

Iako mu nije odgovarala činjenica da će "Zadruga" trajati čak devet meseci, produkcija je uslišila sve Bojanićeve uslove, i on će se naći među 32 takmičara.

- Bojanić je nakon dužih pregovora pristao da uđe u "Zadrugu" i tako pokuša drugi put da izađe kao pobednik iz rijalitija. Bojanić je tražio posebne uslove za ulazak, a produkcija mu je, znajući da je njegovo ime pravi pogodak za ovaj šou, sve ispunila. Miloš je negodovao najviše oko trajanja ovog rijalitija, ali očigledno da je honorar i taj problem rešio. Pošto Miloš zna da ga mnogi optužuju da je imao posebnu taktiku u "Farmi", gde je pobedio, te da mnogi misle da je od sebe namerno napravio žrtvu, rešio je da ovaj put igra posve drugačije - tvrdi izvor blizak Bojaniću..

Inače, Miloš se već poverio drugarima da će najveći problem imati sa Macom Diskrecijom i Saškom Karan, jer su mu one veoma iritantne i zna da će prve početi da ga provociraju. Ali, on i za njih ima način da ih razoruža.

(Telegraf.rs/izvor: Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    28. avgust 2017 | 10:59

    Koliko ovaj čovek prodaje dušu đavolu za lovu to još nisam video.

  • Mujo

    28. avgust 2017 | 11:24

    Blago gledaocima. Genijalni Milos Bojanic kakav doprinos razvoju Srpske kulture i nsuke.

  • Goran

    28. avgust 2017 | 11:14

    U Parovima je bio skriveni,iživljavao se sa pojedincima pa bih ga priupitala da li će da šlepa i svoju dalilu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA