≫ 

Menjam joj pelene, kupam je, hranim... Potresna ispovest Goce Božinovske o bolesnoj mami koja boluje od demencije

- Teško mi je! Šta ću ja, kuku meni! Majka mi je veoma loše, situacija se ne menja. Žena više nikog živog ne prepoznaje - kaže pevačica

  • 18
Lea Kiš, novogodišnji program, Goca Božinovska i Jana Todorović Foto: A. Nalbantjan

Goca Božinovska već mesecima unazad danonoćno pazi na majku Radmilu, koja boluje od demencije, zbog čega je otkazala sve nastupe.

Kako kaže, teško joj je, ali ko će da pazi na nju ako ne ona i njena sestra.

Foto: A.Nalbantjan

- Teško mi je! Šta ću ja, kuku meni! Majka mi je veoma loše, situacija se ne menja. Žena više nikog živog ne prepoznaje. Sve nastupe sam otkazala zbog nje. Neću da radim. Ako nisam u životu radila i zaradila, onda stvarno ne znam. Želim s njom da provodim vreme i njene poslednje dane. Uz nju sam 24 sata, ne želim da je stavim u dom. Sestri i meni je u amanet ostavila da budemo proklete ako je ikada ostavimo u domu. Ja to poštujem - sa suzama u očima rekla je Goca.

PREVRUĆE DA BI BILA OBUČENA... Ćerka Goce Božinovske jedva prekrila međunožje u minijaturnim gaćicama! (FOTO)

- Vezana je za nas, borila se jadna da nam ni od čega stvori da nam bude lepo. Menjam joj pelene, kupam je, hranim, zabavljam. Nije lako, ali nije mi na teretu. Sestra i ja se smenjujemo u čuvanju, pa čak i kad je njen termin, ne odvajam se od majke. Hoću da je ispratim kao čovek. Svesna sam i spremna da umire, ja to ne mogu promeniti - rekla je Božinovska.

Pritnskrin: TV Pink

Međutim, uprkos svim teškim trenucima Goci nije palo na pamet da unajmi ženu da joj pomogne oko majke.

- Dok je bila mlada, sve mi je pomagala. I decu mi je čuvala kad sam ja putovala i radila. Mogu i ja sad nju. Ne želim niko drugi da je čuva. Imam ženu koja mi povremeno pomaže oko kuće, ali ko god joj se približi, ona ga tera iz sobe - rekla je Goca.

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CVETIC MILANKA

    29. avgust 2017 | 15:30

    PAMETNO SI POSTUPILA I JA BIH ISTO TAKO DA MI JE MAJKA ZIVA, MAJKA JE JEDNA NA SVETU I SVAKA MAJKA JE ZASLUZILA DA JE DECA GLEDAJU DOK JE ZIVA.

  • Mara

    29. avgust 2017 | 10:08

    Cerke su pokazale, da su ljudi, nije im lako, ali majka je samo jedna i sigurno se mnogo puta zrtvovala za svoju decu, dok je mogla. Svaka cast za ljudskost

  • Sale

    29. avgust 2017 | 11:53

    A staje to kad snajka gleda svekrvu a cerka ne dodze posedi i ode ,a majka joj decu odgajila ,svaka cast goco,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA