≫ 

Ove dve zvezde će sedeti u žiriju u novoj sezoni TLZP-a! (FOTO)

Goran Stamenković, prvi čovek kompanije "Emotion", na efektan način je najavio četvrtu sezonu popularnog takmičenja

  • 4

Uskoro, kako stvari stoje, kreće i nova sezona takmičenja "Tvoje lice zvuče poznato". Dok je još uvek nepoznanica koje poznate ličnosti će učestvovati kao takmičari, očigledno se sada zna ko će biti u žiriju.

Cecinu ćerku pozvali da učestvuje u TLZP, od cifre koju su joj ponudili će vam se zavrteti u glavi!

Goran Stamenković, prvi čovek kompanije "Emotion", koja stoji iza projekta "Tvoje lice zvuči poznato", slikao se zajedno sa dve pevačke zvezde, Željkom Joksimovićem i Vladom Georgievim, a kako se priča, njih dvojica ocenjivaće poznate takmičare nove sezone TLZP-a.

- TLZP 4... Uskoro - napisao je Goran Stamenković i objavio fotografiju na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/gogostamen

Da podsetimo, Vlado Georiev je prošle godine bio u stalni, a Željko Joksimović gostujući član žirija. Zajedno su u TLZP-u sa takmičarem Danielom Kajmakoskim izveli hit Princa "Purple Rain".

Pogledajte snimak:

Inače, godinama unazad se pričalo da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima. 2014. godine, pojavila se priča da je drugog dana festivala Sunčane skale na Kanli kuli u Herceg Novom, Željko Joksimović nastupio pre Vlada Georgieva, koji je najavljen kao glavna zvezda. Navodno, njih dvojica se nisu ni pogledala.

Ni Joksimović ni Georgiev nikada nisu rekli da su njih dvojica u sukobu. Čak na Tviteru imali zanimljivu i prijateljsku prepisku.

Printskrin: Twitter

Kako stvari stoje, Vlado i Željko će sarađivati u popularnom šou-programu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA