Zrenjaninska filharmonija briljirala na Danima piva

Bio je ovo najposećeniji koncert Zrenjaninske filharmonije do sada, koja se, specijalno za ovu priliku, predstavila sa čak 73 muzičara na sceni

  • 0

Treće veče tradicionalne manifestacije 32. Dani piva u Zrenjaninu proteklo je u apsolutnom trijumfu Zrenjaninske filharmonije.

Trg Slobode bio je krcat ljubiteljima klasične i filmske muzike, koji su oduševljeno ispratili sjajan program – pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, smenjivali su se najveći hitovi srpske kinematografije – tema iz serije "Otpisani", "Zvižduk u osam", "Devojko mala", "Đelem Đelem", "Flojd", koje su oplemenili pobednici "Prvog glasa Srbije" – solisti Mirna Radulović i Davor Jovanović.

Bio je ovo najposećeniji koncert Zrenjaninske filharmonije do sada, koja se, specijalno za ovu priliku, predstavila sa čak 73 muzičara na sceni. Sugrađani su frenetičnim aplauzom nagradili i pozvali filharmoniste na bis, te su Trgom Slobode odjeknuli zvuci numere iz filma "Lajanje na zvezde" – "Sve veliko postalo mi malo".

Foto: Promo

Istovremeno, Žitni trg je pulsirao u ritmu rock klasika i punka – Laki keš su izveli sjajnu mešavinu hitova EKV-a, Pink Floyda i Zeppelina, dok su Atheist Rap već s prvim taktovima "Fatamorgane" razgalili prisutnu publiku. "Felićita", "Odlazim", "Letnji hit" i kultna "Wartburg limuzina" samo su potvrdili zašto su Atheisti najtraženiji na letnjim festivalima.

Večeras se očekuje rekordna poseta na koncertu Bijelog Dugmeta, koji na Trgu Slobode nastupaju u 22h.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA