≫ 

Rock'n'Roll na točkićima, ali i na velikom koncertu Džonija Rankovića! (FOTO) (VIDEO)

Pozivamo sve ljubitelje dobre rok muzike da ne propuste ovaj žestoki koncert kojim će na najlepši način biti obeležena uspešno i do sada najambicioznije zamišljena tradicionalna, jubilarna Rolerijada Plus 2017

  • 1

Jubilarna velika beogradska 20. Rolerijada Plus 2017 karakteristična je i po tome što će Beograđanima pokloniti veliki rok koncert grupe "The Churlians", čiji je frontmen naš najmlađi rokenrol autor Nikola Džoni Ranković, koji je sa svega 12 godina napisao svoj album i uz to još postao Heroj Beograda zbog svoje humanosti, kao i Youth Hero Exit-a 2016.

Koncert Džonija Rankovića i njegovih Dečurlijansa, biće održan na velikom Noizze stejdžu na Trgu republike sa početkom u 21:30 časova, u subotu 23.septembra, dok će pre njih od 20:00 časova svirati odlični školski cover bend prve škole roka i popa MasterBlaster, a i atmosferu zagrejati mladi DJ Alex Ice.

- Nakon velikih koncerata u okviru naše letnje turneje, biće nam veliko zadovoljstvo da pred Beograđanima, ali i gostima našeg glavnog grada, aktivnim rolerašima ili rekreativcima kao i rok publikom svih gerenacija odsviramo kompletan autorski album "Teram po svom" uz još po neke kultne domaće rok stvari u sjajnoj energiji - kaže Džoni Ranković.

Foto: Promo

Bendu ce se pridružiti sa svojim lapstilom i čuveni Žika Jelić, pa će to biti prilika da svi prisutni i uživo čuju pesmu čiji je autor muzike, aranžmana i teksta upravo Džoni Ranković "Harley, Les Paul & Rock'n'Roll" , a koju su do sada gledali u spotu urađenom za ovaj singl.

- Cilj nam je kao i uvek da ne samo mlade motivišemo i pokrenemo u smeru kvalitetne muzike, zdravog života i dobrih navika ali i vrlo važnoj edukaciji, pa ovom prilikom od srca zahvaljujemo On line "Super školi", koji su dali svoju nemerljivu podršku i našem nastupu i Rolerijadi - kaže Ranković.

Pozivamo sve ljubitelje dobre rok muzike da ne propuste ovaj žestoki koncert kojim će na najlepši način biti obeležena uspešno i do sada najambicioznije zamišljena tradicionalna, jubilarna Rolerijada Plus 2017. Dotle zavirite u kratki LIVE snimak mobilnim Džonijeve ozbiljno odsvirane autorske pesme "Teram po svom" sa natupa na EXIT Festivalu 2017.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA