≫ 

Nama je to porodična tradicija... Anabela šokirala odgovorom na pitanje O BRAKU Lune i Slobe, Amidžić ostao u čudu! (VIDEO)

Anabela je komentarom na Lunin odnos sa Slobom šokirala čak i Ognjena

  • 6
Printskrin: Youtube/AmiG show

Anabela Atijas sinoć je uživo u "Amidži šouu" pričala o ćerki Luni i njenom odnosu sa Slobom, a kao i u Zadruzi, kada je ušla kao gost, i sada je bila vrlo iskrena.

ANABELA JE BILA U PRAVU: U ovom spotu Slobina žena pokazuje GOLE GRUDI?! (VIDEO)

- Ona je vrlo transparentna osoba, kao i njena mama. Iver ne pada daleko od klade, slažem se... (smeh) Ja sam je tako i vaspitala, da to što oseća ne sputava. Svoje emocije i osećanja... To je nešto potpuno prirodno i jako bi ružno i neiskreno bilo sa njene strane da glumi ono što nije. Mislim, za očekivati je bilo da oni pokažu to što jesu, makar i da pogreše. Što se tiče Lune ona se baš zaljubila, on joj definitivno daje prostora, nijednom je nije odbio. Biće tu još toga... Povukla se malo, i puno zavisi od njega - rekla je Anabela Atijas sinoć u emisiji Ognjena Amidžića.

Međutim, na pitanje šta očekuje da će se dalje dešavati, te da li bi podržala Lunu ukoliko bude sa Slobom, Anabela je ostavila u čudu i Ognjena, ali i sve u studiju.

Printskrin: Youtube/AmiG show

- Znaš šta, sad je to malo nezahvalno pričati. 6 meseci je dug period, ko zna šta će se izdešavati. Mislim, ja sam spremna za svadbu, nije problem. Prva, pa gde mi je druga, pa treća... Pa razvodi, to nam je u tradiciji, jedan, drugi... Znaš, nije problem - rekla je Anabela, dok se Ognjen smejao ne verujući šta je čuo.

Slobina žena progovorila o RAZVODU od pevača!

Pomenutu situaciju pogledajte na snimku ispod od 30:15 minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanca

    27. septembar 2017 | 13:08

    Da li ti uopšte imaš imalo mozga u glavi?!!

  • TNT

    27. septembar 2017 | 12:32

    Zlo i naopako!

  • Ко.Бре 27. . 9 2017

    27. septembar 2017 | 12:48

    То ти је свадба обавезна млада у центру пажње три дана после петнаест дана развод дарове. Поделе млада паре а младожењи судови . То раде Влашке младе и такве су влашке свадбе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA