Pitali smo Vujadina KOLIKO dece planira da napravi Mirki, kada ona čuje njegov odgovor - zavrteće joj se u glavi! (VIDEO)

- Naravno da mi prilaze devojke, i to mi imponuje, kao što i njoj imponuje što joj prilaze muškarci - iskreno nam je rekao Vujadin

  • 6
Vujadin Savić, Mirka Vasiljević Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević imaju troje dece, a Vujadin za Telegraf otkriva da će ih verovatno imati još, i priznaje da nije ljubomoran kada drugi muškarci prilaze Mirki. 

Živka, umirem ti: Najgore pijanstvo Vujadina Savića pred Mirkinom babom (VIDEO)

Vujadin priznaje da mu je porodica najvažnija stvar u životu, kao i fudbal.

- Na prvom mestu su mi stvarno porodica i fudbal. Nekada porodica trpi zbog fudbala jer od toga živimo, mislim da je trenutno to broj jedan, iako je porodica iznad svega. Što se tiče kafana, kada pobedimo znamo da izađemo. Ljudi mene stvarno ne poznaju dovoljno. Znaju me kad dođem na letnju ili zimsku pauzu, pa me slikaju zbog Mirke, oca, majke... Oni ne prate moju karijeru u najboljem svetlu, jer sam posvećen fudbalu. Nisam neko ko izlazi svako veče, ali volim da izađem - kaže Savić za Telegraf i dodaje da nije ljubomoran kada drugi muškarci prilaze njegovoj supruzi.

Foto: Instagram/savicvujadin

- Pa nema razloga da bude ljubomorna. Naravno da mi prilaze devojke, i to mi imponuje, kao što i njoj imponuje što joj prilaze muškarci. I meni to imponuje, znači da vredi i da je lepa devojka. Ja joj ne dajem povoda da bude ljubomorna, ne daje ni ona meni. Super funkcionišemo - objašnjava Vujadin.

Budući da internetom odavno kruži šala da Mirka koristi zaštittu, samo kada šalje SMS poruke, Savić kroz smeh to ovako komentariše.

Foto: Telegraf

- To je jedna od mojih šala koje sam ubacio, da stavljam zaštitu kada šaljem poruke! (smeh) Jako brzo smo dobili troje dece, i verujem da ćemo proširiti porodicu još više - rekoa je Vujadin i potom otkrio koliko dece planiraju da imaju Mirka i on.

- Nemamo granicu. Verujem da ćemo imati četvrto dete, a sada da li ćemo to proširiti i posle toga, videćemo... (smeh) - poručio je Savić.

Poslušajate kompletan razgovor sa duhovitim Vujadinom:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    27. septembar 2017 | 18:24

    Svaka cast deco...!!! Na vas treba da se ugleda omladina a ne na silikonke...

  • Бјанка

    27. septembar 2017 | 17:54

    Браво. Да сте обоје живи здрави и срећни са децом

  • Ljubica

    27. septembar 2017 | 19:37

    Ovo su mladi roditelji sa zdravim rezonima i pravim vrednosti zivota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA