≫ 

Ivan Marinković otkrio ŠOK podatak: Evo koliko mi je trebalo da SMUVAM GOCU TRŽAN!

Učesnik Parova progovorio je o jednom detalju iz veze sa Gocom, tačnije njenom samom početku

  • 14

Goca Tržan i Ivan Marinković venčali su se na početku 2007. godine, nakon što su se u jesen 2006. verili posle svega 6 meseci veze.

Gocu Tržan žestoko napali jer njena ćerka Rašu zove TATA, a onda je ona konačno progovorila i otkrila istinu o Ivanu Marinkoviću! (FOTO)

Iste godine kad su izgovorili sudbonosno "da" dobili su i ćerkicu Lenu, nakon čega je za njih sve krenulo nizbrdo. Naime, od 2013. godine odnos Goce i Ivana u najmanju ruku nije na zavidnom nivou, čak ni pored činjenice da imaju dete.

Za isto to vreme, Ivan je imao nekoliko javnih skandala - od tuča do krađe u prodavnici, imao je veliku finansijsku krizu zbog koje je, verovatno, sada ušao i u "Parove".

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Međutim, iako je izbegavao da javno priča o Goci, sada je ipak izneo jedan detalj, i to sa samog početka njihove veze. Naime, isprovocirala ga je Miljana Kulić, rekavši mu da je "samo bivši muž".

- Ko si, bre, ti? Znam ja odgovor. Ti si bivši muž Goce Tržan i ništa više. Po tome si samo poznat - rekla je Kulićeva, što je izazvalo Ivana.

Uh, Rado, sve ti se vidi DOLE! Pevačica obukla nikad kraću haljinu, svi gledali u njene gaćice! (FOTO)

- Samo da znaš, ja sam tu istu Gocu Tržan smuvao za samo jednu noć! - odbrusio joj je Ivan.

- Ili je ona tebe smuvala? - upitala je Miljana.

- Ako je ona mene smuvala, onda još bolje. Veći sam frajer tako - smireno je rekao Ivan.

Foto: Vladimir Milovanović

- Apsolutno nemam nikakav komentar. Sve što imam s njim rešavam samo na sudu. Ne pada mi na pamet da pričam o njegovom učešću u rijalitiju. Iz mojih usta sada, pa i ubuduće o tom čoveku nećete ništa čuti. On je sada poznata ličnost, ima više titula, a jedna od njih je, nažalost, i bivši muž Goce Tržan. Neka se hvali, neka priča šta hoće, ne interesuje me! - rekla je Goca ne Ivanov komentar i učešće u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA