≫ 

Karleuša je 4 godine zabranjena na Pinku: Ako Zvezde Granda pređu tamo PRISTAĆE i ona, a OVO su njeni uslovi!

Pop zvezda napustiće muzičko takmičenje, ukoliko čelnici Pinka ne pristanu na njene uslove. Naravno, pod uslovom da se postigne zvaničan dogovor između Pinka i SBB-a, kao većinskog vlasnika Granda

  • 22

Kako smo već objavili, trenutno se vodi velika borba oko toga na kojoj će televiziji da se emituju "Zvezde Granda", "Nikad nije kasno", te" Zvezde Granda Specijal".

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Marić izvređao Mariju Šerifović, a Jelena Karleuša mu na to BRUTALNO odgovorila!

Sve je počelo konfliktom između SBB-a, koji je sa 51 odsto akcija većinski vlasnik "Granda", i vlasnika Antena grupe, u kojoj je Prva televizij, na kojoj su se do sada emitovale pomenute emisije.

S obzirom na to da je Saša Popović manjinski vlasnik, njegova reč neće biti presudna u ovim pregovorima, koji se i dalje vode - između vlasnika SBB-a i televizije Pink Željka Mitrovića, i sa druge strane između vlasnika SBB-a i vlasnika Prve televizije.

Iako je velika mogućnost vraćanja Zvezda Granda na Pink dovoljan šok za sve, postoji još jedan sporni momenat. Tačnije, član žirija, a radi se o Jeleni Karleuši.

Foto: Telegraf

Naime, Jelena je na ovu temu već razgovarala sa najbližim saradnicima, ali i sa Popovićem, i svima je rekla da će da napusti žiri ukoliko Željko Mitrović i Pink ne ispune njene uslove.

- Jelena traži ogromnu cifru za celu sezonu, kako se priča oko 100.000 evra, i to je jedini način da pristane da ostane u žiriju čak i ako Zvezde Granda pređu na Pink - kaže naš izvor.

PLAČEM, BILA SAM SIGURNA DA ĆE USPETI... Karleuša u suzama zbog smrti Done Ares!

Međutim, 4 emisije snimljene su do sada, dakle pre nego što je Jelena čula da postoji šansa transfera na drugu televiziju. Ipak, iako sa Pinkom nema nikakvu saradnju već 4 godine, koliko je tamo zabranjena, najverovatnije se neće buniti oko emitovanja snimljenih emisija.

Iako je njen odnos sa Pinkom loš, zapravo nikakav, mislim da Jelena neće praviti problem oko toga da se te emisije emituju tamo. Naravno, ukoliko se postigne zvaničan dogovor oko emitovanja "Zvezda Granda" na Pinku. Razlog je samo jedan, i to je Saša Popović. Jelena Sašu smatra velikim prijateljem, i sigurno ga neće uslovljavati. Međutim, za dalja snimanja, uslovi su već navedeni - kaže sagovornik Telegrafa.

Foto: Telegraf

Podsetimo, prema trenutnim, nezvaničnim informacijama, prva emisija "Zvezda Granda" emitovaće se u subotu na Prvoj televiziji, dok će se sve ostale emitovati na Pinku.

Naravno, ukoliko vlasnik SBB-a i Prve televizije ne postignu drugačiji dogovor. Tim povodom kontaktirali smo i "Grand", Željka Mitrovića, kao i Jelenu Karleušu, ali se niko nije oglasio.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    4. oktobar 2017 | 17:07

    Ako Karleusa napusti ziri niko nece gledati ZG.Ja prva

  • Sale

    4. oktobar 2017 | 16:11

    Bez Karleuše Grand niko nece gledati

  • Goxy

    5. oktobar 2017 | 12:30

    Kao najveća zvezda i najveći razlog što svi gledaju Zvezde Granda(ZBOG NJE) ona ima pravo da postavlja uslove. Vrlo jednostavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA