Bolje da priča kako je krao paštetu, o batinama koje je dobio, nego da sam ja ku**a! Goca Tržan odgovorila na prozivke Ivana Marinkovića!

- Sve što mu se u životu ikada desilo sam ja. Cela moja porodica nema ništa sa tim čovekom - izjavila je Goca Tržan

  • 23

Pevačica Goca Tržan i Ivan Marinković pre izvesnog vremena stavili su tačku na svoj brak. Očigledno da nisu ostali u prijateljskim odnosima, jer Ivan Marinković trenutni učesnik rijaliti programa "Parovi", ne prestaje da iznosi "prljav veš" i otkriva detalje iz zajedničkog života sa pevačicom.

Ivan Marinković otkrio ŠOK podatak: Evo koliko mi je trebalo da SMUVAM GOCU TRŽAN!

Nedavno je javno optužio pevačicu za preljubu i otkrio kako je zatekao sa ljubavnikom u krevetu, kao i to da mu ona duguje 20 000 evra. Povodom ovih javnih optužbi i Goca je rešila da otkrije neke detalje iz života njenog supruga, nije bila ni malo blaga, pa je rekla sledeće:

- Bolje da priča kako je krao paštetu, o batinama koje je dobio i presudama nego da sam ja ku**a, to je rekao već milion puta. Lena ga nije videla godinu dana, on nije bio u situaciji da vidi svoje dete. To je sve što mogu da kažem kakav je on otac. Zato, neka pusti više mene i moju porodicu. Borila sam se da odgajam i hranim dete, niti mi je pomogao u braku, niti sada. Treba da ućuti i ne progovara, jer šta kučetu ostaje nego da laje.

Foto: A. Nalbantjan

- Bilo bi dobro da moje ime izbaci iz usta. Hajde malo da narod čuje ko je Ivan Marinković? Čovek koji nikad ništa nije uradio u svom životu osim što je dane provodio po kladionicama, krao paštetu i dobijao batine na ulicama. Bolje neka priča o tome. Dve godine se nije pojavio na sudu. Pre nekoliko dana su ga iz "Parova" odveli na suđenje zbog neplaćanja alimentacije detetu, šest godina ni dinara nije dao za Lenu. Dve pravosnažne presude imam kojima mogu da ga oteram u zatvor, ali ne želim da padam na njegov nivo. Zato mu je pametnije da začepi gubicu - izjavila je Goca i dodala:

Foto: Vladimir Milovanović

- Sve što mu se u životu ikada desilo sam ja. Cela moja porodica nema ništa sa tim čovekom. Sve što je imao da kaže za mene čuli smo milion puta. I to da sam ku**a. Ako misli da jesam, neka me tuži. Nije otac onaj koji te napravi, već onaj koji brine o tebi. Onaj koji zna koja ti je omiljena boja i broj cipela koje nosiš, a Ivan to ni sada ne zna. Lena ne gleda rijaliti - ističe Goca i napominje da njen sadašnji suprug Raša trenutno više brine o njenoj i Ivanovoj ćerci, nego sam otac.

Foto: Instagram/radomir_novakovic

- Češće smirujem ja njega. Muka mu je da se povlačimo po novinama. Više on brine o Leni nego njen otac.

Pogledajte na snimku šta su Goca Tržan i Raša rekli za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    6. oktobar 2017 | 15:04

    Goco nesto novo ispricaj,sve to je on rekao na poligrafu,smes li ti na poligraf,pa da cujemo nesto novo i kakvi su tvoji odg.???On jeste budala ali nisi ni ti cvecka!!!Reci nesto sto on nije rekao o sebi,sve je ispricao sto si ti sada ispricala!!!

  • Anja

    6. oktobar 2017 | 19:44

    Ok ali ako je takav, sta si ti trazila s njim? Sto znaci da ni ti nisi mnogo bolja od njega. S kim si, takav si 😉

  • Nena

    6. oktobar 2017 | 14:34

    Nista ni ti nisi bolja onje krao zato sto nije imao a vi koji imate izigravate zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA