MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Nikolinu Bogdanović, Anđelu Majkić i Anu Ilić (FOTO)

Upoznajte srpske misice pojedinačno

  • 0

Izbor za Miss Srbije 2017 održaće se u utorak 10. oktobra. Predstavljamo vam finalistkinje Nikolinu Bogdanović, Anđelu Majkić i Anu Ilić.

IZABERITE MIS INTERNETA: Glasajte za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža! (FOTO)

Za ove prelepe devojke možete glasati na našem portalu Telegraf.rs.

Upoznajte srpske misice pojedinačno, a u komentaru nam napišite koja je po vama najlepša i koja zaslužuje da bude mis Srbije.

Nikolina Bogdanović - Nikolina Bogdanović iz Pančeva. Zubni tehničar. Želi da promoviše osmeh jer smatra da su osmeh i lepi zubi ogledalo jedne ličnosti. Njena velika želja je da otvori zubotehničku laboratoriju. Kreativna je i voli izazove. Uzor u modi joj je Adriana Lima. Moto : "Svet je lepši kad se smejemo!"

Anđela Majkić - Miss Kikinde Anđela Majkić dolazi iz Bačke Topole. Završava gimnaziju i želi da studira jezike. Cilj joj je da postane prevodilac pre svega italijanskog jezika. Njen moto je: "Sve će biti dobro na kraju, ako nije dobro onda nije kraj." Uzor joj je Odri Hepbern koja se osim svog autetičnog stila izdvojila kao najbolja glumica Zlatnog doba Holivuda.

Ana Ilić - Miss Vrnjačke Banje Ana Ilić dolazi iz Niša. Rođena je u Grčkoj i govori grčki i engleski jezik. Završava fakultet za sport (ima prosek iznad 9) jer želja joj je da ostane da radi na fakultetu. Nastaviće da se bavi manekenstvom. Njen moto je: "Ne sanjaj život nego živi svoje snove!" Uzori u životu su joj Olja Ivanjicki i Sofija Loren.

U konkurenciji za mis interneta nalazi se 21 lepotica, a jedna od njih biće izabrana i za mis Telegrafa. Ona koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara, biće pobednica. Glasanje traje do 10. oktobra, na našoj Fejsbuk stranici.

Foto: Zoran Mirčetić

Production: Vesna de Vinča

Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo

Stilista: Mladen Milivojević Baron

Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture

Nakit: BlingBling

Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija

Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović

Šminka: Golden Rose Srbija - Aleksandra Bajić

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA