≫ 

MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Saru Damnjanović, Hristinu Vujinović i Maju Marčić (FOTO)

Upoznajte srpske misice pojedinačno

  • 8

Izbor za Miss Srbije 2017 održaće se u utorak 10. oktobra. Predstavljamo vam finalistkinje Saru Damnjanović, Hristinu Vujinović i Maju Marčić.

IZABERITE MIS INTERNETA: Glasajte za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža! (FOTO)

Za ove prelepe devojke možete glasati na našem portalu Telegraf.rs.

Upoznajte srpske misice pojedinačno, a u komentaru nam napišite koja je po vama najlepša i koja zaslužuje da bude mis Srbije.

Sara Damnjanović - Sara Damnjanović je šampion u tekvondu i pobednik na Balkanskim prvenstvima i osvajač medalje na Evropskom prvenstvu za mlade seniore. Trenutno je na fakultetu za međunarodnu ekonomiju. Želja joj je da spoji međunarodnu ekonomiju i sport. Moto je: "Pobedi kad je najteže!". Njeni uzori su Milica Mandić i njen trener Dagan Jović Gale, čovek koji je svojom požrtvovanošću i trudom stvorio velike šampione.

Hristina Vujinović - Miss Šapca Hristina Vujinović upisuje petu godinu medicine. Budući estetski hirurg govori engleski i francuski jezik. Voli da čita ruske klasike. Nedavno je bljilirala na Oriental Fashion Show u Maroku i ostala upamćena kao model koji je zatvorio i otvorio tri revije. Moto kojim se ona vodi je: "Naše je samo ono što smo spremni da damo drugima." Milena Marić Ajnštajn, koja je bila u isto vreme i patrijahalna i moderna žena, je njen uzor.

Maja Marčić - Miss Vojvodine Maja Marčić završava studije dizajna enterijera u Beogradu. Već je dizajnirala hostel "Art Nikola Tesla" u Novom Sadu. Želja joj je da dizajnira nameštaj. Bavi se modelingom već 6 godina. Svetski model Nataša Vojinović joj je prijateljica, ali i uzor.

U konkurenciji za mis interneta nalazi se 21 lepotica, a jedna od njih biće izabrana i za mis Telegrafa. Ona koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara, biće pobednica. Glasanje traje do 10. oktobra, na našoj Fejsbuk stranici.

Foto: Zoran Mirčetić

Production: Vesna de Vinča

Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo

Stilista: Mladen Milivojević Baron

Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture

Nakit: BlingBling

Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija

Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović

Šminka: Golden Rose Srbija - Aleksandra Bajić

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA