≫ 

Sabina Sakić za Telegraf: Teško mi je, Sinan je i dalje na intenzivnoj nezi

Sinanu Sakiću (61) je u ovim teškim danima najveća podrška supruga Sabina

  • 15

Juče je region potresla vest da je legenda narodne muzike Sinan Sakić u kritičnom zdravstvenom stanju, te da se lekari Kliničkog centra u Tuzli bore za njegov život. 

Karleuša se šokirala kada je čula da se Sinanu Sakiću bore za život, a onda je dala ŠMEKERSKI komentar! (VIDEO)

Kada smo juče pozvali Sinanovu suprugu Sabinu, plačući nam je otkrila da joj je veoma teško da priča o tome, te samo izustila: "Izvinite, ne mogu... Stvarno ne mogu...".

U želji da saznamo ima li ikakvog poboljšanja sa zdravstvenim stanjem njenog supruga za kojeg je zabrinuta cela estrada, pozvali smo i danas godpođu Sabinu, koja nam se ljubazno javila na telefon.

Foto: ATA Images

Sinan je i dalje na intenzivnoj nezi... Nisam u prilici da razgovaram sada... O svemu ću vas obavestiti kasnije kao što sam učinila i juče. Teško mi je da pričam o tome... - izjavila je Sabina, koja se u trenutku poziva nalazila u Kliničkom centru kod svog supruga.

SINAN SAKIĆ U KRITIČNOM STANJU! 12 lekara se bori za pevačev život, njegova supruga se oglasila potresnom porukom (FOTO)

Iskreno se nadamo da je pevačevo stanje stabilizovano, te da neće doći do bilo kakvih komplikacija.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA