Šta će biti sledeće?! Suzana Mančić jasno i glasno rekla ŠTA misli o tome što se Soraja skoro gola pojavila kod Amidžića! (VIDEO)

- Imala sam pravilo da, ako imam dekolte, imam dugu suknju ili obrnuto - rekla nam je Suzana Mančić dok je komentarisala Soraju, o čijem je stajlingu nedavno brujala Srbija

  • 21

Soraja je pre nekoliko dana dospela u žižu javnosti zbog oskudnog stajlinga u emisiji "Amidži šou", pa smo sa čuvenom "loto devojkom" Suzanom Mančić na proslavi njene 100. emisije "Suzanin izbor" porazgovarali i na tu temu.

Rekla je da ima gaćice, ali... Soraja podigla nogu i pokazala cica-macu! (FOTO)

Pitali smo Suzanu da li je gledala emisiju u kojoj je Soraja napravila ludnicu svojom pojavom, evo šta nam je kao iz topa rekla:

- Jao, nisam, ali su mi sutradan svi pokazivali!

Printskrin: Telegraf

Nasmejana kao i uvek, Suzana nam je otkrila i šta zapravo misli o takvom stajlingu.

- Pa, moje dvadesete su bile drugačije. Ali mislim da je preterala...jeste napravila medijsku pometnju, u smislu da su svi govorili o njoj... Mislim, ona je atraktvina (i sa obe pokrivene), ali dobro. Šta će biti sledeće, ne znam - prokomentarisala je vidno raspoložena.

Printskrin: Telegraf

- Nikada nisam bila tako oskudno odevena. Imala sam pravilo da, ako imam dekolte, imam dugu suknju ili obrnuto. Nikada nisam imala kratke suknje, nisam se dobro osećala u njima. Pogotovo u poslednjih 10-15 godina, ušla sam u neku klasiku, pa pogledajte me... - smejala se Suzana.

Šta je još prokomentarisala na račun Putina, Trampa i Melanije, pogledajte u intervjuu:

Suzana Mančić otkrila u čemu se oseća najviše SEKSI i sigurno nije ono što mislite! (VIDEO)

A, ukoliko ste propustili, evo u čemu se Soraja pojavila kod Ognjena Amidžića:

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    11. novembar 2017 | 23:06

    Kuda ide ovaj svet? Ovako obucene se cak nisu pojavile ni najvece porno zvezde. Sramota za pink televiziju, jer promovise najveci sljam ove drzave. Kad ste u poslednje vreme videli poucnu emisiju na ovoj televiziju.

  • Darko

    11. novembar 2017 | 23:50

    Ona,njen stajling i namere su mi potpuno jasni,ali mi nije jasno kako neka televizija (ako iole drzi do sebe) moze da dopusti da joj ovako nesto udje u studio...

  • Janko Marko

    12. novembar 2017 | 08:42

    A ja se pitam gde mi je čep za kadu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA