ZVEZDE GRANDA: Ovi kandidati su oduševili žiri i prošli u naredni krug! (FOTO)

Ovu epizodu svakako je obeležilo gostovanje Mire Škorić kao člana žirija, umesto ali i sjajni kandidati

  • 3

Još jedno uzbudljivo veče "Zvezda Granda" je za nama, a deset kandidata ima razloga za slavlje, budući da su prošli u naredni krug popularnog takmičenja.

Osim Ace Lukasa koji je bio opravdano odsutan, a umesto kog je u žiriju sedela Mira Škorić, ostatak postave činila je standardna ekipa: Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković i Dragan Stojković Bosanac.

Foto: Promo/GRAND

Kandidati koji su se, nakon baraža, plasirali u naredni krug su: Lazar Rančić, Karlo Horvat, Anastasija Branković, Armin Šabić, Edina Gurda, Aleksandra Pavlović, Saša Beljanski, Krstinja Matanović, Jasmin Arnaut i Aleksandar Ljubičić.

Voditeljska postava bila je u dobro poznatom sastavu - Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Foto: Promo/GRAND

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simke

    12. novembar 2017 | 12:24

    Sinoć sam malo gledao Zvezde Granda, inače pratim svake subote. Ali sam ubrzo prebacio zbog svađe Jelene i Viki. To nije dopustivo kako Saša dopusta to na javnoj televiziji. Nije mi jasno to sto Jelena govori da je veća “zvezda” od Viki. Bio sam na koncertu 4.11. 2017 u Sindelfingenu i dobro se je vidjelo tko je veća zvezda. Kad je Jelena nastupala ljudi su to iskoristili da odu po ćevape, na wc i kupe piće. Toliko tko je veća “zvezda”. Inače ste super.

  • Milos

    12. novembar 2017 | 14:55

    Meni je Viki mnogo lepsa od Karleuse a i brate peva mnogo mnogo bolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA