Pagonis izvređao Mariju Šerifović, za Karleušu rekao: "Kakva god da je, ona je žena", a onda se Jelena razbesnela i žestoko mu odgovorila! (FOTO)

Nenad Pagonis je imitacijom Končite Vurst izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a osim toga stao je na žulj Jeleni Karleuši i Mariji Šerifović

  • 22

O nastupu Nenada Pagonisa u prethodnoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je kik-bokser imitirao Končitu Vurst, a na pola nastupa zbacio sve sa sebe i ostao u majici sa likom Nikole Tesle, danima se priča.

Marija Šerifović se "navukla" na "Zadrugu" pa ponudila opkladu da će Sloba otkačiti Lunu zbog Kije (VIDEO)

Postupak Nenada Pagonisa izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, pogotovo među javnim ličnostima, pa se na tu temu oglasila i Marija Šerifović koja je na Tviteru napisala:

Printskrin: Twitter/futomaki

- Ako si profesionalac i ako neki šou radiš, onda treba da ga izneseš do kraja. Sa druge strane, to nije ni vreme ni mesto da se iznose ti neki stavovi o moralnim vrednostima - rekla je Marija u emisiji "Exkluziv".

Foto: Telegraf

S druge strane, Pagonisov komentar na to bio je sledeći:

- To što Marija Šerifović kaže mene stvarno ne zanima, ja nju poštujem kao umetnicu i kao dobrog pevača, i njeno opredeljenje poštujem i svako ima pravo na svoje opredeljenje... Ali apsolutno me ne zanima šta je Marija Šerifović rekla, niti kakav komentar je komentar bacila na Tviteru. Niti čitam Tviter, niti imam Tviter, tako da me apsolutno ne dotiče.

Printskrin: TV Prva

S obzirom na to da je u jednoj od ranijih emisija bez problema imitirao Jelenu Karleušu, Pagonis je prokomentarisao i ovaj nastup.

Foto: Telegraf

- Jelena Karleuša je žena. Kakva god da je, ona je žena i ona to ponosno nosi...i da je lezbijka, opet se oblači kao žensko, i to je to - rekao je, a samim tim razbesneo JK.

Jelena mu nije ostala dužna, i evo šta je napisala:

Printskrin: Twitter/karleusastar

Pogledajte Pagonisov nastup o kojem i dalje svi pričaju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    22. novembar 2017 | 17:37

    Rekao je sve sto velika vecina misli a karleusa totalno nebitna licnost...ona sto kaze to nema nikakvu tezinu

  • Jana

    22. novembar 2017 | 17:32

    Mariju cenim. Ovoga puta ipak nije objektivna. Tesla neka bude uzor mladima a ne Končita!

  • Qwerty

    22. novembar 2017 | 17:35

    Nus proizvodi 90tih, nasli da vredjaju momcinu i sportistu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA