KALIOPI: Akustična čarolija u Beogradu (FOTO)

Kaliopi je oduševila je publiku svojim raskošnim glasom, a posle svake pesme održavala je neposredan kontakt sa publikom

  • 1

Kaliopi najveća makedonska pop zvezda i jedna od najvećih pop zvezda i vokala na Balkanu za vikend je odžala akustične koncerte na Kolarcu.

Koncerti koji su trajali više od dva sata harizmatična pevačica je započela pesmom "Kofer ljubavi", pa su se nizali mnogobrojni hitovi i evergrini iz njene dugogodišnje karijere kao što su: "Probudi me", "Znam da te volim", "Nebo mi sja", "Mrvica", "Dona", "Melem", "Lokomotiva", "Vučica.

Oduševila je publiku svojim raskošnim glasom, a posle svake pesme održavala je neposredan kontakt sa publikom. Publika je pevala i ispratila je u ovacijama. Posebna poslastica za publiku bila je kad je Kaliopi sama za klavirom izvela balade "Poklanjam ti" i "Ne plači”, prelepu makedonsku pesmu "Kales Anđo" samo uz pretnju akustične gitare kao i sving verziju "April u Beogradu" koju je čak uspela da otpeva plesajući sa jednim gledaocem iz publike.

Foto: Zeljka Dimić

Prisutni su uživali u emotivnoj večeri, i vraćali su umetnicu dva puta na bis i pevali su sa njom "Crno i belo" i njen zaštitni znak, pesmu "Rođeni(Bato)". Nakon koncerata kao da se nikome nije išlo kući, pevačica je ostala do kasno u noć da se druži, daje autograme i fotografiše sa fanovima.

Foto: Zeljka Dimić

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA