≫ 

Bila je stidljiva i smerna, a sad je Marina u "Senkama nad Balkanom" pokazala gole grudi i raspametila Srbiju! (FOTO)

Glumica Marina Ćosić pokazala je svoje atribute za potrebe jedne od scena u kojoj su još glumili Miloš Timotijević i Marija Bergam

  • 16

Serija "Senke nad Balkanom" za kratko vreme postala je izuzetno popularna na prostoru bivše Jugoslavije.

Ostvarenje Dragana Bjelogrlića puno je scena seksa, nasilja i golotinje, a to su gledaoci mogli da vide i u sinoćnjoj epizodi u kojoj se skinula ni manje ni više nego Marina Ćosić, koja glumi lik Kose.

Epizoda "Senki nad Balkanom" koju smo svi čekali: Inspektor Pletikosić u očajanju zbog Marinog nestanka počinio strašan zločin

Printskrin: RTS

Naime, tokom scene u kojoj su se našli i Miloš Timotijević, koji glumi tužioca Vojina Đukića, i Marija Bergam, koja igra lik Maje Davidović, Marina (odnosno Kosa) je u jednom trenutku zbacila gornji deo svoje haljine, a njene gole grudi su sevnule.

Printskrin: RTS

Naime, Kosa je smatrala da tužiocu nije do razgovora i htela je da se "zabavi" sa njim i sa Majom, ali Maja (Marija Bergam) ju je na kraju oterala iz prostorije...

Printskrin: RTS

No, iako su ostali uskraćeni za seksi scene sa Marijom Bergam, gledaoci su svakako uživali u nekoliko vrelih sekundi privatno smerne i prilično stidljive Marine Ćosić.

Printskrin: RTS

Fotografiju bez cenzure pogledajte klikom OVDE i OVDE.

Podsetimo, mladu Marinu Ćosić mogli smo da gledamo i u seriji "Ubice mog oca", u kojoj je igrala lik ubijene Milice Despotović.

Ekipa Telegrafa je imala priliku da razgovora sa Marinom Ćosić, a šta je lepa glumica rekla u intervju, pogledajte u sledećem prilogu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eureka

    4. decembar 2017 | 23:46

    U seriji je ubedljivo najženstvenija i najlepša,za ostale se vidi da su preko veze dobile uloge ,nisam stručnjak nego vidim

  • Rade

    4. decembar 2017 | 22:04

    Prelepa devojka, ne bih joj tražio mane..

  • Specijalac

    4. decembar 2017 | 13:38

    Sto bi rekli ljudi, probija se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA