≫ 

Stanija se vratila iz Amerike, a svi se pitaju šta je radila sa licem i koliko se promenila! (VIDEO)

U beloj lepršavoj haljini Stanija je pokazala da je i van Srbije bila posvećena redovnim treninzima, a svi se pitaju i šta je radila sa licem

  • 35

Samo što se vratila iz Amerike u Srbiju, Stanija Dobrojević napravila je pometnju na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink!

U dugoj, ali sa svih strana otvorenoj beloj haljini Stanija je pokazala daleko više nego što bi se druge žene usudile (pogledajte klikom OVDE), a koliko su joj nedostajali scena i mediji jasno se videlo prilikom izlaska na binu i razgovora sa našom ekipom.

Luna i Anabela su sve ovo ISPLANIRALE! Gagi Đogani posle 3 meseca otkrio šta stvarno misli o ćerkinom učešću u Zadruzi

No, prvo smo se dotakli Nove godine i praznika koje će Dobrojevićeva provesti sa porodicom.

- Novogodišnje praznike ću provesti porodično sa najmilijima, zaželela sam ih se dosta, nije me baš dugo bilo u Srbiji. Godinu iza sebe bi opisala kao veliki fokus na privatni život, takođe je bila uspešna na polju posla, izbacila sam letos dve pesme, bilo je dosta nastupa i ranije, ali ove godine akcenat je bio na posvećenosti privatnom životu - kaže vidno raspoložena Stanija.

Foto: A. Nalbantjan

Stanija se pohvalila da je njen privatni život sada dosta kvalitetniji, te da je konačno pronašla balans i uskladila privatni i poslovni život.

- Moj privatni život je sada dobio na kvalitetu, to će tek da se vidi kroz mene. Dosta godina sam bila fokusirana na medije, rijalitije, muzičku karijeru i to me je trošilo. Bila sam više u medijima,a život mi je gubio na kvalitetu. Sada sam našla balans - samouvereno nam priča Dobrojevićeva.

Printskrin: Telegraf

Kako kaže, izuzetno je zadovoljna svojim muzičkim dostignućima, pošto je, kako kaže, fenomen koji je je sa jednom pesmom obišao sve najjače klubove širom Evrope.

Nismomogli a da se ne dotaknemo i rijaliti programa, s obzirom na to da je ona bivša pobednica istog i neko ko je i te kako ostavio trag u projektima tog tipa.

- Nisam kompetentna trenutno da komentarišem, jer nisam pratila šta se dešava. Važim za nekog ko je veliki rijaliti igrač, krunisala sam tu svoju rijaliti karijeru pobedom, tako da ne bih ja tu ništa dirala, tu je stavljena tačka, krenula sam u muzičke vode - priča Stanija.

Pored tela koje je pokazala, svi prisutni komenarisali su i Stanijino lice, spekulišući šta je Dobrojevićeva nešto radila.

Printskrin: Telegraf

Promena je primetna, a da li je u pitanju neka manja korekcija ili, kako se priča, "pumpanje" usana i jagodica, ostaje da Stanija sama kaže. Ili vi procenite sami.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dino

    14. decembar 2017 | 17:25

    Nije interesantna.Moze da radi sta hoce prava sponzorusa

  • Lija

    14. decembar 2017 | 18:13

    Prepumpala se

  • Miša

    14. decembar 2017 | 22:59

    Čitam ove komentare i zaključio sam da smo kontra narod,što je lepo kažemo da je ružno,što je ružno kažemo da je lepo,što tako neznam,Stanija je lepa i zgodna,a mi što smo kontraši to je srpska stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA