≫ 

Luna i Anabela su sve ovo ISPLANIRALE! Gagi Đogani posle 3 meseca otkrio šta stvarno misli o ćerkinom učešću u Zadruzi

- Očigledno je da su ona i Luna napravile dogovor i da je sve to samo zbog reklame, odnosno da ponovo postanu popularne jer to više nisu - rekao je Gagi

  • 20

Gagi Đogani od samog početka afere njegove ćerke Lune Đogani sa oženjenim Slobodanom Radanovićem podržavao Lunu. U velikom intervjuu za Telegraf rekao je da njegovo dete u celoj toj priči nije ništa krivo, da je podržava, da je Kija Kockar ta koju Sloba treba da pošalje u materinu, te da bi se, kada bi ušao u "Zadrugu", potrudio da Lunu i Slobu niko ne rastavi.

Međutim, nakon skandaloznih svađa između Lune i Slobe i agresivnog ponašanja sa obe strane, Gagi je rekao da mu ne treba takav zet, te da on nije za Lunu. Nakon toga je na svom Instagram nalogu napisao kako ih podržava i da izdrže do kraja, a sada je ponovo dao šokantne izjave.

Naime, kako kaže, Luna i Anabela sve su se dogovorile i to zarad popularnosti koju nisu imale!

Edita mora na hitnu operaciju, otkazala sve nastupe u naredna 3 meseca!

Očigledno je da su ona i Luna napravile dogovor i da je sve to samo zbog reklame, odnosno da ponovo postanu popularne jer to više nisu. Nemam drugačije objašnjenje za to što se tamo dešava. Trebalo bi da Anabela ima mnogo više drugih obaveza, a ne da vreme troši tako što komentariše šta se dešava u rijalitiju - kaže Gagi.

Foto: A. Nalbantjan

Kako kaže, više ne može da prati "Zadrugu" i da gleda sve što Luna radi u ovom rijalitiju.

- Bio sam jako potresen i rekao sam da više neću da pratim što se odigrava u rijalitiju, naročito što mislim da je deo dogovora. Neću da komentarišem moju ćerku jer ona očigledno najbolje zna šta je čeka, kada je ušla u kuću i dozvolila sebi sve to. Znala je da tamo neće dobiti onu popularnost koju želi, ali je ipak ušla u kuću i dozvolila sebi sve to - kaže Đogani.

Pogledajte Lunin intervju i šta nam je sve rekla samo dan pred ulazak u "Zadrugu":

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boja

    14. decembar 2017 | 13:08

    Majka Kristine Kockar Kije ,,nijednu'' ruznu rec nije rekla o Luni cerki poznate nam prosecne pevacice a mogla je i to s razlogom. A Anabela je ruzno govorila o Kristini u vise TV emisija na Pinku.Npr u emisiji ,,Ja to tako'' Anabela kaze o Kristini:,, E pa vise mi te nije zao"". A da li ce joj biti zao ako ista sudbina snadje jednu od mladjih kcerkica?... Videcemo veceras sta je Anabela mudro osmislila.

  • Lara

    14. decembar 2017 | 15:49

    Mi gledaoci vidimo sve to I konacno da si priznao, da je to njihova losa rezija a, napadala je Bukva Kiju bez razloga I cijelo vrijeme je blate samo zato sto je Slobina zena! Tako lose rezirano jer je mala odmah prvog dana pocela da skace na ozenjenog muskarca!

  • Marija

    14. decembar 2017 | 13:19

    Bolje reziraju od Jelene Golubovic,hahhahah😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA