• 54

POTRESNA PRIČA IZ DOMA ŽIKE TODOROVIĆA: Medicinska sestra plakala nad telom malog Dejana, lekar morao da interveniše

Ana Todorović otkrila šta se dešavalo u sredu popodne, tokom pokušaja reanimacije, kada je iznenada preminuo njihov sin jedinac

  • 54

Kada je juče objavljeno da je iznenada preminuo mali Dejan, trogodišnji sin Srđana Todorovića, svi su zanemeli od šoka. Nema čoveka kojeg ova vest nije potresla, a ni medicinska sestra koja je bila u ekipi Hitne pomoći koja je došla u stan Todorovića, nije mogla da zadrži suze kada je videla da reanimacija nije uspela.

Mali Dejan (3) biće sahranjen pored deke Bore Todorovića

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića, je juče smogla snage i otkrila je šta se dešavalo u sredu popodne kada je preminuo Srđanov i njen sin jedinac.

Foto: Telegraf

- Ja sam odmah pozvala Hitnu pomoć. Pokušali su da ga reanimiraju... nisu uspeli. Butine su mu bile ljubičaste... Ova, sestra...počela je da plače... Muškarac, doktor, koji je bio tu, rekao joj je nešto... Da nije profesionalna... Zato što plače. Bilo je strašno - kroz suze je Ana Todorović ispričala za Telegraf.

SVE O SINDROMU "IZNENADNE SMRTI": Evo od čega je umro sin Žike Todorovića, a sve više pogađa decu (FOTO)

Kako saznajemo, mali Dejan biće kremiran u subotu, 23. decembra u 16 sati na beogradskom Novom groblju.

Foto: Milena Đorđević

(i.cicovic@telegraf.rs)

Daljinac

Komentari

  • alex

    Odgovor za Saru: Majka nije osudila sestru koja se rasplakala ni u jeednom trenutku, Boze sacuvaj, nego je shvatila da je to kraj, shvatate?

  • Sanja

    Sanja

  • Majka i baka

    Plakala sam jer samo onaj ko je doziveo sto su todorovici mogu da razumeju.rogjena sam 7decembra 1940pre . Mog rogjenja moji su roditelji mladi izgubili su sina nikolu od nepunih cetiri godine i dusana istih godina ja sam se rodila a na sv ignatije umrla mi je sestra vera.po pravoslavnim obicajima u ovakvim teskim slucajevima menja se krsni kum.uvijenu lepo ostavili su me na kraju puta i naisao je slucajno maticar dimitrije i svi su se iz moje porodice okupili i kum mi je dao staro ime.moji roditelji ziveli su dugo i njihov bol je bio ko ce da misli na njih.ja zivim sa bolom za moje tri izgubljena angjela.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima