Strpaću majku u zatvor! Aleksandra Subotić tužila Ljubu Pantović!

- Ljuba je u poslednjih nekoliko nedelja više puta objavila fotografije moje ćerke Magdalene na društvenim mrežama, vrlo često u negativnom kontekstu - rekla je Subotićeva

  • 3

Učesnica rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić, juče je podnela krivičnu prijavu protiv svoje majke Ljube Pantović, i to, kako kaže, po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli strateljstvo nad ćerkom.

Zna se kakvim devojkama prilaze oženjeni muškarci! Sinanova ćerka isprozivala Anabelu i nazvala je lošom majkom!

Aleksandra želi da strpa majku u zatvor zbog toga što ona neprestano objavljuje fotografije njene ćerke Magdalene na društvene mreže, uglavnom u negativnom kontekstu.

- Morala sam da tužim Ljubu jer je njeno ponašanje prevazišlo svaku meru. To sam uradila u konsultaciji sa službenicima Centra za socijalni rad, koji su me savetovali da preko suda zaštitim svoju ćerku jer je to jedina opcija koja mi preostaje. Ljuba je u poslednjih nekoliko nedelja više puta objavila fotografije moje ćerke Magdalene na društvenim mrežama, vrlo često u negativnom kontekstu. Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak i dotle da je izmislila kako je čula da se moje dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju - rekla je Subotićeva za "Kurir".

Foto: TV Happy

Pre nekoliko nedelja Aleksandra je morala da napusti "Parove" zbog toga što je Pantovićeva podnela dve prijave Centru za socijalni rad protiv nje, tražeći da joj oduzmu ćerku.

Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA