Aca Lukas saznao da li će dobiti unuka ili unuku!

Vest da će postati deda, Aca Lukas potvrdio je za naš portal pre više od dva meseca

  • 0

Aca Lukas je nedavno saznao da će postati deda, jer će njegova najstarija ćerka Miljana za nekoliko meseci postati majka.

Aca Lukas napisao pesmu za crnogorskog Acu Lukasa i pojavio se u njegovom spotu (VIDEO)

Na poslednjem ultrazvučnom pregledu Miljani su saopštili kog pola je beba, a u porodici i te kako imaju razloga za slavlje.

- Iako Lukas ima sinove Lazara i Andreja i ćerke Miljanu i Viktoriju, cela njegova porodica navijala je da se rodi još jedan dečak. Otkako im je Miljana saopštila radosne vesti, njena braća ne mogu da sakriju oduševljenje što će postati ujaci dečaku. Čak i kada im je rekla da je u drugom stanju, cela folkerova porodica bila je složna u stavu da prvo unuče u nizu mora da bude muško. Čak su joj u šali govorili da se devojčici neće toliko obradovati kao dečaku - ispričao je izvor za "Alo!".

Foto: Telegraf

Miljana je inače najstarija ćerka Ace Lukasa, koju je dobio sa prvom suprugom Svetlanom, a kako ona izgleda možete pogledati OVDE.

- Čekaj, polako, da postanem deda, nisam još. To je ekstra, super, iznenadio sam se, ali opet, ona ima 26, 27 godina... Ali ne bih mnogo pričao o tome jer je moja ćerka izrazila želju da se ne priča o tome, pa da to ispoštujemo - izjavio je ranije Lukas za Telegraf.rs.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA