≫ 

Veličanstveni doček Nove godine u Budvi (FOTO)

Tačno u ponoć Budvani su uživali u vatrometu

  • 4

Više od 20.000 ljudi dočekalo je Novu godinu na glavnom trgu u Budvi, uz koncert kultne ex-jugoslovenske grupe Bijelo dugme i impresivan vatromet tačno u ponoć.

Snima se film o "Bijelom dugmetu", sin srpske legende glumi Gorana Bregovića! (FOTO)

Foto: Promo

Program dočeka Nove 2018. godine u Budvi održan je na Starogradskom trgu i trajao je od petka 29. decembra, do ponedeljka 1. januara.

Nastupi poznatih muzičkih grupa: Bijelog dugmeta, Bajage i Instruktora, Queen Symphony - Real tribute benda, S.A.R.S.-a, Hladnog piva i Dubioze kolektiva, održani su na bini površine 300 kvadratnih metara, na kojoj je bilo raspoređeno više od 200 kvadratnih metara LED ekrana.

Foto: Promo

Ovi podaci govore o tome da su Budvani i njihovi gosti imali priliku da uživaju u veličanstvenom audio-vizuelnom spektaklu, iza koga stoji eminentna produkcijska kuća SKY MUSIC.

Foto: Promo

U danima dočeka 2018. godine, Budvu je posetilo više od 50.000 ljudi. Ovako bogatim programom na najvišem produkcijskom nivou, Budva je još jednom pomerila standarde kada je organizacija dočeka Nove godine u pitanju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    2. januar 2018 | 18:28

    Bijelo Digme je grupa matoraca koji ne mogu ocima da vide jedan drugog, sastaju se iskljucivo zbog novca posto ni na jedan drugi nacin ne mogu da ga zarade...

  • Alo Bre

    2. januar 2018 | 18:23

    Budva, ne hvala!

  • Red

    2. januar 2018 | 22:34

    Stvarno su dosadni,vidi se da rade na silu zbog novca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA