≫ 

Definitivno puklo prijateljstvo! Seka Aleksić progovorila o svađi i navodnoj tuči sa Darom Bubamarom

Kako smo već pisali, i Seka i Dara će u aprilu održati koncert u "Štark areni", što je upravo i razlog zbog kojeg je puklo njihovo dugogodišnje prijateljstvo

  • 2

Iako su priče da Seka Aleksić i Dara Bubamara više nisu u dobrim odnosima donedavno bile samo spekulacije, sada je i zvanično potvrđeno da je dugogodišnje prijateljstvo među pevačicama ipak gotovo! 

Ana Nikolić ispričala istinu o odnosu sa Cecom, pa otkrila da li bi volela da se njena ćerka druži sa Sekinim sinom!

Naime, sve je počelo oko toga što će obe folk zvezde održati veliki solistički koncert u aprilu u beogradskoj "Štark areni".

Dara je za Sekin koncert čula iz medija, a u istom trenutku i javno je pokazala negodovanje prema koleginici i prijateljici. Međutim, iako se nekima činilo da to neće biti dovoljno jak razlog da naruši dugogodišnje prijateljstvo, ispostavilo se da je drugačije.

Foto: ATA Images

- Jedan dan sam samo ušla na Instagram i videla da smo se Dara i ja potukle. Nije to istina, apsolutno - osvrnula se Seka odmah na priču o navodnoj tuči u dvorištu njene kuće u Staroj Pazovi.

Već sam rekla da Dari jeste krivo i jeste ljuta što ima koncert u Areni, iako meni nije jasno zašto. Ja se isključivo radujem kada neko od mojih kolega ima koncert u Areni, kao što se radujem što ima i Dara, i Pejović, i Matić i Lukas... Kad god neko ima koncert u Areni meni je drago, znači da smatra da zaslužuje da je napuni i da, na kraju krajeva, treba da se bavi organizacijom, reklamom i svim ostalim. To je izuzetno velika stvar - rekla je Seka.

Foto: Telegraf

- Ja sam baš rekla da mi nije jasno zašto se ne ljuti na druge kolege. Saletu Matiću je već krenula reklama, poklopiće se i sa mojom i sa njenom. Pejoviću će takođe krenuti reklama, ona je tamo negde u aprilu, tako da ne vidim razlog zašto se ljuti na mene - zaključila je Aleksićeva za "Premijeru".

Kako je sve počelo i kako je Dara reagovala kada je prvi put čula za Sekin koncert, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerkus

    4. januar 2018 | 20:09

    Kakoova Seka glumi sveticu

  • Zoran veteran

    4. januar 2018 | 20:28

    E sad necu moci da spavam,pa nebi bilo lose da dodje Dara da me smesti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA