≫ 

EMOCIJOM NAJEŽIO SVE! Fenomenalni Dražen (12) POKIDAO hit Marije Šerifović u "Pinkovim zvezdicama"! (VIDEO)

Dražen Baković raspametio je sve u studiju pesmom "11" Marije Šerifović

  • 0

Talentovani Dražen Baković (12) iz Podgorice odavno je miljenik devojčica, a večeras je svojim sjajnim nastupom zatvorio još jednu emisiju "Pinkovih zvezdica".

Teodora pred večerašnji nastup u "Pinkovim zvezdicama" otkrila: Muzika mi pomaže da prebolim razdvojenost od sestara (VIDEO)

Dražen se predstavio novom pesmom Marije Šerifović "11", koju je fantastično otpevao i svojom emocijom dirnuo sve članove žirija, stoga i ne čudi da je dobio svih pet glasova žirija.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

- Ovog trenutka jedini poriv koji imam je da te vodim sa te scene u studio, da ti neko da pesmu odmah sada, neki Bane Opačić, Saša Kovačević, Leontina, Željko Joksimović...neko od njih jer ti si formiran pevač, tebi ne treba niko ništa da objasni, ti znaš kako pevati sa emocijom, imaš dinamiku u pesmi. To je mnogo veliki kvalitet i veruj mi da ga mnogi zreli i veliki pevači nemaju! Bravo! - oduševljena je bila Goca Tržan.

Printskin: TV Pink

- Šta reći, to je naš lepotan koji predivno peva i ne može ti se ništa zameriti, to je uživanje od početka do kraja kad kreneš da pevaš. Boja glasa, način pevanja, pesme koje biraš. Samo nastavi ovako i mislim da si među prvih nekoliko, ako ne i sam pobednik - zaključila je Jelena Tomašević.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

- Ti toliko mali već sve znaš, sve osećaš i toliko duše daješ svakim svojim tonom, to je neverovatno - konstatovao je Sergej Ćetković.

Pogledajte Draženov fantastičan nastup:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA