Teodora pred večerašnji nastup u "Pinkovim zvezdicama" otkrila: Muzika mi pomaže da prebolim razdvojenost od sestara (VIDEO)

- Od učešća u "Pinkovim zvezdicama" očekujem nova prijateljstva, druženje i da napredujem - izjavila je Teodora Marković

  • 1

Nakon što je u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica" u kojoj je stigla do polufinala, privukla veliku pažnju gledalaca, mlada Teodora Marković se posle dve godine vratila u ovo takmičenje da pokaže koliko je napredovala.

OVO NIKAD NIJE VIĐENO U ZVEZDICAMA: Mali Ljuba (5) raspametio pesmom "Jutro", svi u studiju se i smejali i plakali! (VIDEO)

Četrnaestogodišnja devojka iz Vlasotinca objašnjava zbog čega se ponovo prijavila za učrešće u "Pinkovim zvezdicama".

- Prijavila sam se zbog druženja i da bih napredovala, u čemu mi pomažu upravo komentari žirija. U ovoj sezoni mi je sve drugačije... Možda zato što sam starija i imam odgovornost prema sebi, porodici, žiriju. A opet, sve mi je poznato. Mada, nedostaje mi moje društvo iz druge sezone - rekla je Teodora i dodala da joj se život promenio nakon što je 2014. pobedila na festivalu "Čarolija".

- Otkako sam pobedila na festivalu "Čarolija", muzika je moj prioritet. U životu nisam imala teških situacija, osim što mi mnogo nedostaju starije sestre, koje žive u Abu Dabiju. Tada pustim muziku i pokušavam da odagnam tužna osećanja - ispričala je Teodora.

Uu prva dva nastupa Teodora je oduševila petočlani žiri, koji je za nju imao samo reči hvale.

- Komentar svakog člana žirija mi je jednako važan, zato što svako od njih ima svoj ugao gledanja. Mada se najviše plašim Gocinog komentara. Ponosna sam i najviše me raduje komentar da sam posebna i prepoznatljiva i da članovi žirija uživaju dok me slušaju - izjavila je Markovićeva.

- Goca Tržan mi je uzor u Srbiji, zbog energije i stava, a i obe smo isti horoskopski znak, rak (smeh). Inače uzor mi je Demi Lovato, kojoj se divim - objasnila je Teodora.

Ona priznaje da ima tremu, ali da se trudi da je suzbije iz kruga u krug, i uvek veruje da može bolje. Teodora će se večeras predstaviti veoma zahtevnom pesmom Sema Smita, "Too Good at Goodbyes", koja joj je i jedna od omiljenih.

- U ovoj pesmi sam najviše uživala, jer mi je jedna od omiljenih. Najbolje mi leže ovakve pesme, gde mogu iskazati svoja osećanja i gde mogu da se poigravam se svojim glasom. Zadovoljna sam, mada uvek može bolje - poručila je Teodora, kojoj su favoriti u prethodnim sezonama bili Isidora Mitić i Todor Kitanović.

- Ja sam treće i najmlađe dete u porodici, i kao takva sam uvek bila u društvu starijih i odrastala ubrzano. Sada sam svesnija i ozbiljnija od svojih vršnjaka. Tako mi bar kažu prijatelji. Društvena sam i iskrena, sve što radim radim iz ljubavi, bukvalno! Volim svoju porodicu i svoj život. A od učešća u "Pinkovim zvezdicama" očekujem nova prijateljstva, druženje i da napredujem - zaključila je Teodora Marković.

Pogledajte najavu za večerašnju epizodu "Pinkovih zvezdica"

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsinica

    6. januar 2018 | 00:51

    A i ova trzanka , sta glumi , sva se deca nje boje!! Ko je pa ona , uvek se prva javlja za rec , a najmanje ima skole od svih i jako je nametljiva .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA