≫ 

Diskvalifikovan je iz Zadruge, a sada se Žarko Stojanović vraća pred kamere i to za NENORMALNO veliki honorar!

Jedan od blizanaca uskoro će se ponovo naći pod budnim okom kamera

  • 7

Žarko Stojanović 7. oktobra diskvalifikovan je iz Zadruge, svega mesec dana nakon ulaska u ovaj rijaliti u kojem su ga već u samom startu mnogi smatrali velikim favoritom!

Međutim, iako tada nije uspeo da se snađe u rijalitiju smatrajući kako to nije ono što je on mislio da će biti, Žarko će se ponovo naći pod budnim okom kamera!

Naime, Stojanović je dobio poziv za francuski rijaliti šou "Pulsion Academie" koji uskoro kreće u pomenutoj zemlji, a Stojanović je, kako se već sada spekuliše, dobio jedan od najvećih honorara.

Zbog Žarkovog iskustva u najpoznatijim rijalitijima u Francuskoj i u zapadnoj Evropi, realizatori novog šoua smatraju da je Stojanović pun pogodak, pa su odlučili debelo da odreše kesu.

- Priča se da će nedeljno dobiti preko 2.000 evra - rekao je izvor blizak poznatom blizancu, ne odbacujući mogućnost da sa njim uđe i njegov brat Željko.

Pogledajte haos koji je Žarko napravio u Zadruzi pre diskvalifikacije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    18. januar 2018 | 14:38

    Bas mi je drago. Steta sto ovde nisu prepoznali koliko je bitan za sou i zastitili ga malo kad je bilo potrebno kao sto stite neke druge, jer bi smo sad gledali mnogo bolje i zanimljivije stvari.

  • Daca

    18. januar 2018 | 13:52

    Pametan decko... Samo sto tu nece biti pred kamerama, vec ce raditi u produkciji. A posto je ovde naucio kakav show NE TREBA da bude, nadam se da ce to znanje umeti da primeni.

  • Milka R.

    18. januar 2018 | 11:11

    Srecno Zarko ..bio si uvek moj favorit!!do pobede momce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA