≫ 

Ako ga to čini srećnim, neka ga! Rada Manojlović podržala Darka Lazić nakon šokantnog snimka na kom šmrče beli prah!

Snimak na kojem se vidi kako pevač šmrče beli prah nepoznatog sadržaja šokirala je javnost. Međutim, ne osuđuju ga svi zbog toga

  • 15
Darko Lazić, Radmila Rada Manojlović Foto: ATA Images/Marko Jovanović

U javnost je nedavno procurio snimak na kojem se vidi kako pevač Darko Lazić šmrče beli prah nepoznatog sadržaja. Potpuno očekivano, Lazić se ovim povodom nije oglašavao u javnosti, a retko ko od njegovih kolega uopšte i želi da komentariše pomenuti slučaj.

Naša ekipa Milicu Pavlović je pitala za komentar, znajući da su u dobrim odnosima, ali sve što je rekla bilo je sledeće:

Jedino što mogu da kažem jeste da je Darko mnogo dobar dečko, kao i cela njegova porodica, i da smo mi privatno dobri. Sve ostalo me ne zanima i mislim da ne bi trebalo ništa više da komentarišem.

Međutim, za razliku od Milice koja je svoje mišljenje o ovoj opipljivoj temi zadržala za sebe, ona koja ga je vrlo jasno iznela jeste Rada Manojlović.

Na, verovatno, veliko iznenađenje mnogih, Rada poručuje da svako treba da radi ono šta ga čini srećnim.

Ona zaslužuje da znate koliko je lepa bila... Rada Manojlović objavila prvu zajedničku sliku sa pokojnom majkom, a poruka cepa srce! (FOTO)

- U fazonu sam da svako treba da radi ono što ga čini srećnim. Zar ga treba ga osuditi zbog toga? Ne treba, čak i da jeste tako. Treba da vodi računa o svom telu i organizmu. To je njegova privatna stvar i nije kulturno komentarisati. Intimno je. Ne treba to osuđivati - rekla je Rada.

Foto: Marko Jovanović

Kada je u pitanju razvod Darka i Ane (zajedničku izjavu povodom razvoda koju smo ekskluzivno objavili pogledajte OVDE), Rada kaže da joj je žao što je do toga došlo.

- Žao mi je. Znam ih oboje. Divna im je ćerkica, vidi se da je u ljubavi odrastala - kaže Manojlović.

Manojlovićeva je nedavno skoro pa ničim izazvana bila upletena u trougao Sloba Radanović - Luna Đogani - Kija Kockar, a iza svog stava i dalje stoji.

- Više me niko ne spominje. Ali tužno je da se dva ljudska bića kao što su Kija i Sloba tako rastanu. Mislim, normalno je da ljubav postoji, pa se ohladiš i zaljubiš se u drugog. Sve je to normalno, ali njihova situacija je specifična jer to gledaju ljudi i svi samo o tome pričaju - rekla je Rada za Blic.

Pogledajte komentar o Luni Đogani u vreme kada je "rat" tek počeo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA