Radile su zajedno na RTS-u, a evo kako Maja Nikolić komentariše dolazak Jovane Joksimović na Prvu

Voditeljke koje su nekada delile isti hleb na Radio-televiziji Srbije, sada će se ponovo sresti na Prvoj televiziji na koju je Jovana prešla

  • 11
Printskrin: TV Prva

Voditeljka Maja Nikolić 31. januara 2014. godine napustila je RTS, a sa gledaocima se tada oprostila rečenicom: "Vi i ja se vidimo i nekoj drugoj emisiji".

Od tada pa do danas Maja je lice Prve televizije, kojoj se nedavno pridružila i Jovana Joksimović, zajedno sa kumom Srđanom PRedojevićem i uredničkom ekipom sa kojom je radila na jutarnjem programu televizije Pink.

S obzirom na to da je i Jovana nekada radila na Radio-televiziji Srbije, ona i Maja radile su zajedno, a Nikolićeva je sada iskreno rekla šta misli o Jovaninom dolasku na Prvu.

- Ne znam koliko je tačno prošlo vremena od kada ne radimo zajedno. Mislim da je njihov dolazak jako dobar za "Prvu". Nismo imali jutarnji program i mislim da je to jako dobro. Radujem se da ćemo zajedno raditi -  rekla je Maja.

Foto: ATA Images

Kada je u pitanju Majin eventualni povratak na RTS, ona kaže da o tome ne razmišlja.

- Stvarno ne razmišljam o tome. Znate kako, ljudi imaju tendenciju da idu tamo gde im je bolje, tako da sam sa RTS-a otišla u kuću gde je mnogo bolje, trenutno sam vrlo zadovoljna, tako da nemam planova da idem bilo gde - iskrena je Nikolićeva.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    25. januar 2018 | 14:10

    Maja prelepa zena za razliku od ove iskompleksirane Jovane.

  • Mimi

    25. januar 2018 | 12:09

    Srđan OK. Jovana katastrofa.

  • Mila

    25. januar 2018 | 12:49

    Srdjan malo krut i o.k. a Jovana usiljena , antipaticna premrsava i nedovoljno inteligentna za zahtevnije izazove na voditeljskoj poziciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA