≫ 

Učesnica Velikog Brata nestala, a evo šta Soraja kaže na priče da ju je PRODALA za 15.000 EVRA!

Soraja je navodno odbila ponudu bivšeg dečka da zajedno otputuju na egzotičnu destinaciju, a umesto nje otišla je njena drugarica

  • 1

Soraja Vučelić svom bivšem dečku navodno je "prodala drugaricu", a cifra koja se spominje je 15.000 evra!

Grozim se te priče: Stanija dobila Soraju na sudu, pa otkrila šta će uraditi sa odštetom koju će joj isplatiti Vučelićeva

U pitanju je bivša učesnica "Velikog Brata", Hrvatica Barbara Šegetin, koja je navodno završila kod Sorajinog bivšeg dečka, hakera M. Č. kojem ju je "prodala" za 15.000 evra.

Budući da je, kako se priča, Soraja odbila predlog M. Č. da zajedno otputuju na Tajland, u igri se našla Barbara.

- Nakon dužeg vremena, M. Č. je opet kontaktirao sa Sorajom. Nisu se čuli sve od incidenta kad su njoj u novembru 2015. godine zapalili skupoceni automobil, koji joj je upravo on poklonio. Čuveni haker ju je pozvao sa predlogom da odu zajedno na putovanje. Kako joj je rekao, hteo je da se odmori i distancira od svega, da se skloni u neke toplije krajeve. A kako je svih godina slab na Soraju, prvo je pozvao nju da odu daleko - ispričao je izvor.

Foto: Telegraf

Soraja je predlog za odlazak na Tajland navodno odmah odbila, međutim, njen bivši je bio uporan. 

- Kad je shvatio da nema nikakve šanse da ubedi Soraju, promenio je priču. Tražio joj je da mu nađe neku atraktivnu drugaricu da se zajedno provode u Tajlandu. Ponudio joj je novac koliko god da traži. Ona ga je upoznala sa manekenkom i starletom koja je učestvovala i u "Velikom bratu" Barbarom Šegetin. Milošu se odmah dopala s obzirom na to da je atraktivna i zgodna, a i stalno se po oblačenju i stavu trudi da podseća na Soraju. Nakon što su proveli neko vreme zajedno u Crnoj Gori, odnosno Podgorici, gde su se on u Barbara i upoznali, ova Hrvatica je pristala da pođe sa njim, a on je Soraji dao 15.000 evra za uslugu koju mu je učinila - otkrio je izvor Srpskog telegrafa.

Barbara Šegetin / Foto: Instagram/ barbara__segetin

Soraja je nekoliko dana nakon što su otputovali saznala da je M. Č. navodno napustio zemlju kako bi pobegao od policije, a tim povodom se i sama oglasila.

- Nisam sve pare uzela za sebe, pola sam dala Barbari - rekla je Soraja na ovu temu.

Soraja Vučelić / Foto: ATA Images

S druge strane, budući da se Barbara na društvenim mrežama nije oglasila od sredine decembra, što njoj nije svojstveno, te da se ne javlja na telefon, vest koja se proširila Hrvatskom jeste da je Barbara nestala. Tim povodom oglasila se njena majka.

- Moja kći Barbara bi trebalo da dođe kući za nedelju dana. Ništa joj se nije dogodilo. Samo nije htela da nosi mobilni sa sobom. Otišla je da se odmori od svega. Otputovala je s prijateljicom. Javiće se kad se vrati. Nije umrla i nije nestala s kugle zemaljske. Boli me glava od raznih priča koje čujem o svojim ćerkama. Nisam volela da se eksponiraju ni dok su bile u kući "Velikog Brata", a kamoli sad kad je sve to gotovo - rekla je Jasminka Šegetin za "24sata.hr".

Barbara Šegetin / Foto: Instagram/ barbara__segetin

Naknadno saopštenje advokata Barbare Šegetin, koji je potvrdio da je sa njom sve u najboljem redu te da nema ni govora o nestanku i "prodaji", pročitajte OVDE

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    25. januar 2018 | 18:44

    Nije loše biti starleta...tj...nema boljeg zanimanja u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA