≫ 

Milica Pavlović pokazala guzu u plićaku, ali kada joj vidite drugaricu potpuno ćete odlepiti! (FOTO)

Pevačica sa najboljom drugaricom odmara na ostrvu Phi Phi, a iako su na odmor otišle same, pažnju muškaraca sigurno su privukle

  • 32
Foto: Instagram/senoritamilica

Milica Pavlović već nedelju dana uživa u čarima Tajlanda, a kako nam je rekla kada smo je na beogradskom aerodromu ispraćali na put, na isti je otišla sa najboljom drugaricom.

Fotke koje je napravila na egzotičnoj destinaciji to su i dokazale, a najnovija je izazvala ogromnu pažnju na društvenim mrežama.

Milica Pavlović otišla na Tajland, evo sa kim će tamo uživati i šta će sve probati! (VIDEO) (FOTO)

Milica i njena drugarica Violeta pozirale su u moru, podrazumeva se - u bikiniju, a iako je Milica seksi guzom podigla temperaturu kod svakoga kod koga je trenutno pravo zimsko vreme, njena drugarica nije privukla ništa manje pogleda.

Evo kako izgledaju drugarice (Violeta levo, Milica desno):

Foto: Instagram/senoritamilica

VIDEO: Milica Pavlović odgovara Kiji Kokcar na izjavu da ima želju da bude sa njom

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    2. februar 2018 | 15:19

    Zaista ,ne vidim cemu sluzi ovakav tekst !?Zar smo mi narod ,koji je izgubio smisao za sve ,pa i novinarstvo ?!Toliko ima lepih i pametnih stvari ,koje se desavaju ,toliko otrova razbacanog po Srbiji ,toliko bolnica bez grejanja i hrane ,toliko nereda i javasluka a mi gledamo i citamo i pisemo o nekim GUZAMA ?!Srbijo sve si prostija ,tupavija i jadna !

  • Zis

    2. februar 2018 | 17:21

    Jadna li smo zemlja ceo zivot nam se sveo na gole grudi i guzice ,pa da li u ovoj zemlji postoje novinari koji mogu da napisu nesto normalno iz zivota nego da pisu o ovakvim ne bitnim ljudima u nasim zivotima !!!!

  • Nn

    2. februar 2018 | 13:54

    Dobra joj je djevoj.... hoću reći drugarica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA